mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2014-02-08 12:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jūs boikotējat homofobus? es boikotēju bērnu-fobus. visi nahuj no manas frendlistes.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nord
2014-02-08 19:06 (saite)
nav daudz, bet var gribēties aiziet tieši uz tādu zaņķi, turklāt jebkura virtuve var pārvērsties par tādu vietu, īpaši, ja sāp sirds, ir iedzerts un gribas runāt par to, ka dzīve ir sūC, nav vērts to dzīvot un visi tie, kuriem ir pimpji, ir pimpji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-02-08 19:13 (saite)
un kas palaidīs mani uz zaņķi? mana dzīve tuvākos 10 gadus nebūs SūC? man būs liegta ne tikai iespēja uzpīpēt, bet pat tikties un parunāt. nerunājot par to, ka kāds ar mani būtu ar mieru chainsmoukot uz maiņām.
es esmu tā kā nosodīta par to, ka man ir bērns, atļauties jebkādus vājos momentus, priekus un izklaides?
kad jūs vienreiz iemācīsieties dzīvot pasaulēj AR bērniem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nord
2014-02-08 19:44 (saite)
ko tu īsti gribi - lai uz pasaules pārstāj pastāvēt bērniem nepiemērotas vietas, darbības, pasākumi vai to, lai ir kāds, kurš padzīvojas ar tavu bērnu un palaiž darīt bērniem nepiemērotas lietas bērniem nepiemērotos pasākumos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-02-08 19:48 (saite)
vienīgo bērniem nepiemēroto lietu es redzu smēkēšanu tiešā bērna tuvumā, un tika daudz kā piecelt savu pakaļu un aiziet līdz durvīm vai izliekties kārtīgāk pa logu vai zem nosūcēja jau nu gan var saņemties un izdarīt. nevis tāda sīkuma dēļ norakstīt otru cilvēku ar visu viņa bērnu uz gadiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nord
2014-02-09 01:27 (saite)
man nepiemērotība sniedzās tālāk par smēķēšanu, tādēļ manu bērnu dēļ cilvēki ne tikai ir cēluši pakaļas, bet arī metušies četrrāpus, pārkārtojuši mājas, atteikušies no piedzeršanās, bremzējuši lamāšanos un domājuši (ilgāk par 3 min), lai arī sīkajiem ir interesanti, kad tiekamies, varbūt tādēļ es nejūtos kā starp fašistiem, kā arī saprotu gan tos brīžus, kad viņi grib patusēt bez bērniem, gan nejūtos ļauna, ja to reizēm vēlos un daru pati.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?