sirdnA ([info]sirdna) rakstīja,
Nacionālajā teātrī starpbrīžos bija pieņemts ēst pirms nedēļas ceptus kartupeļus ar ušņu salātiem, kurus tirgoja speciāli nemazgāti katordznieki. Šis paradums pakāpeniski piešķīra teātra telpām īpašu smaržu un radīja latviešu teātrim nepieciešamo noskaņu: savdabīgu nospiestības un klusa izmisuma atmosfēru.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?