blond ([info]blond) rakstīja,
nu paga, paga. veco vistu tomēr nevajadzētu vārīt pliku, bet kopā ar pētersīli, seleriju, kādu burkānu, sīpolu. var arī drusku ķiploku, kādu lauru lapu. kad vecā vista krietni pavārīta, buljonu nokāš un tās garšsaknes izmet, un tad jau nu liek iekšā, ko grib. es vēl ieteiktu veco vistu atkaulot.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?