mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2012-06-21 12:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Miķelis brīvībā uzvedas kā jau smuks, bet dumjš dzīvnieks. Haotiski lec kokos, bēg no vēja un grib nomedīt lielākos putnus, bet palaikam apstājas sakārtot savu mirdzošo kažoku. Atstāju viņu nepieskatītu dārzā, jo Eižens istabā ieraudājās, un nu viņš ir izkūpējis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zhora
2012-06-21 13:09 (saite)
ejiet saukājiet. mums šitā ar faņu nez cik reizes bijis. tas, ka uzreiz nelec no krūmiem ārā, tas nekas. viņš varbūt arī dzird, bet viltīgi tup un ārā nelien, galvenais norādīt virzienu, kur esi, un tad jau atnāks, kad sagribēsies ēst. faņa mēdza uzrāpties kokā un tur sēdēt dienām, lejā nevar tikt. bet kad apnīk, tad nobrauc lejā ar dibenu pa priekšu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2012-06-21 13:11 (saite)
Viņš parādās un špannē!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zhora
2012-06-21 13:12 (saite)
ā, nu tad jau labi. galvenais, ka redzeslokā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2012-06-21 19:02 (saite)
mēs jaunnedēļ vedīsim abus kaķīšus uz laukiem un man ir dikti bail par Borisu. ja vien viņš vispār iedrošināsies iet ārā, tad viņam ir lielas izredzes tur dabūt galu - lapsas, odzes, vanagi (tfu, tfu, tfu). jo viņš ir traki medīgs un neapdomīgs. Grieta, tā izgājšvasar iemācījās iet ārā, bet no mājas ne tālāk par 15m, piesardzīga. neko neķer, tikai skatās. čurā ar tikai mājās, kastītē. nu, redzēs, kā ies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?