mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2011-12-13 00:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:eižens iet kā traktors

party accomplished.
es nezinu, cik ne-etiķetiski ir iet uz oficiālu banketu ar zīdaini, bet viņš bija gandrīz nemanāms. pienāca tikai dažas svinīgi tērptas geišas un sajūsminātas sauca: kawaiii! bet mēs tikmēr dzērām sakē no koka kārbiņām.

promejot kā goda zīmi katrs viesis saņēma lielu, no japānas sūtītu ābolu sakuras maisiņā. bet mūsu tautiešu pūlis bija tik ne-etiķetisks, ka tas 5 x paceltā balsī bija jāapklusina mikrofonā, lai paziņotu par no japānas nākušajiem āboliem, kas viņus gaida pie Latviešu zāles izejas.

ps un kā gāja pie Poškus?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dute
2011-12-13 08:07 (saite)
o, eižens jau iet

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2011-12-13 08:18 (saite)
iet tautās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]san
2011-12-13 09:51 (saite)
visas septiņas reizes bija jāklusina, goda vārds, es skaitīju līdzi. toties daži nosodoši skatījās uz kashaduru, kad viņa šņukstēja par ķiršu ziediem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2011-12-13 10:21 (saite)
un tā drūzmēšanās pie ēdienu galdiem? ka nevis paņem uzliek uzkodas un aiziet uz zāli, bet paliek turpat arī štopējam un badīgi skatāmies, ko vēl uzkraut. man jau kuro reizi ir kauns banketā par mūsu tautu. uz organizēto japānīšu fona, tas izskatās īpaši vulgāri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]san
2011-12-13 10:34 (saite)
oi, jāatzīstās, ka tas ēdiens man arī liek aizmirst visu pasauli, tik garšīgs tas ir. bet nu jā, šoreiz pie galdiem īsti pat nevarēja tikt klāt.. Man liekas, ka viņi bija savādāku publiku saaicinājuši (daži modes un ceļojumindustrijas pārstāvji bija pārāk aizņemti ar sevi un small-talk, lai dzirdētu vēstnieka uzsaucienus par kautkādiem tur āboliem)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?