mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2010-04-08 14:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es gribētu būt piedzērusies, nevis iet patiešām laukā no mājas pie pilna prāta un piedalīties tajā, ko dzīve man piedāvā - 2.plāna lomu sliktā seriālā. turklāt ar augošu gudrības zobratu kreisajā smaganā. un ūdens atslēgts līdz vakaram.

es gribēju teikt, ka vakardienas meksikas vilnis ir noplacis - šorīt atkal pamodos Solaris stacijā, un braukt kaut kur laukā mētāt karstus burritos liekas kā škērsot gaismas gadus.
kā reiz viedi pareģoja [info]punkts: gargabalnieks metrs siņjorita burrito.

TAČU -- and this goes out to you man -- godinot priekštečus, es tomēr iziešu un paskatīšos, jo C-izvēļu stratēģija ir savu sekunžu izvēle.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]punkts
2010-04-09 14:32 (saite)
izej izej, es arii shodien zvaniishu uz iestaadi. viva la miskaste. friends will be friends. te starp vadonjiem (menedzeriem) visaadi briinumi redzami. ir viens taads turks vienaa taadaa hurlinghem klubaa or smth iisteni nervus nodauziijis jau arii tiku izpausmeem tad vinjsh miil pacelt balsi. jautri. peedeejo reizi aizgaaju ar virkni vaardu, kaa eat your own shit food, choke on it bitch. man attaalinoties pienjemu vinjsh to visu nedzirdeeja. tas man netraucees naakamreiz atkal pieteikties uz sho poziiciju (meeghinu izmantot agjentuuras pakalpojumus), jo ir tachu kaut kaa jaavaac tas literaarais materiaals. more like fantomasu klapeet vaartruumees. kaut kaa peedeejaa laikaa vairs negribas sliktinjos liimeet pa sienaam, paskatos kas vinjiem plauktos un palaizhu dreifeet kanaalaa ar valjeeju veederu. tad tur saaug iekshaa pukjes un zivis, bet es romantisks, gan jau vinji izlido starp zemi un debesiim un turpina izbiilii bachiit apkaart. es taa teikt savus kandalus vinjiem neuzspiezhu

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?