Vīpsnas Kakts -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 16., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:59
Man baigās pārdomas par savu šīsnedēļas skropstu profilakses pierakstu.
Atkāpei - jā, es pieaudzēju skropstas jau gadus piecus, un tas ievērojami atvieglo ikdienu. Piecēlos un aizgāju. Attiecīgi atteikšanās no šī man ir reāli grūti. Aimīn, man būtībā nepatīk attiekties arī no manikīra, bet nagus es varu pievīlēt pati. Taču ar skropstām nekādi.
Todien, kad izsludināja ārk.stāvokli, mana skropstu meistare FB publiski paziņoja, ka turpinās strādāt, jo viņai kredīta maksājumus neviens nav atcēlis (es zinu, ka pag.gada beigās viņa paņēma lielu kredītu ar sasodīti lielu ikmēneša maksājumu, un tagad rudenī dēls iestājās augstskolā - "es vienmēr domāju, ka RTU ir lētāk studēt"). Un ziniet, man viņa kopumā patīk, viņa ir tāds self made cilvēks, kurai viss tas, kas ir, ir izcīnīts ar savu darbu. Un es raujos uz pusēm. Jo es šajā situācijā gribu viņu atbalstīt, BET..
Es saprotu, ka viņa ņems katru klienti, kas pie viņas nāks. Un viņa strādās arī tad, ja pati būs apslimusi. Un procedūra ir ilga, kādas 2+ stundas, un tuva. Man neliekas, ka tas ir droši pat tad, ja man un viņai ir maska.
Un pēdējās dienās viņa soctīklos aktīvi šēro visādas figņas par to, cik šitā pandēmija ir fake. (nopūta) Un par to, cik ļoti viņai besī Viņķele un "viņas stulbie ierobežojumi"; par to, ka viņa netic oficiālajiem cipariem - to viņa jau man stāstīja iepriekšējā pieraksta laikā.
Nez, es viņai gribētu pārskaitīt par to procedūru, un tad izmantot pēc ārk.stāvokļa beigām, vai tas būtu stulbi?

(10 izteicās | m?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]degeneralis
Date:16. Novembris 2020 - 14:19
(Link)
Kaut kā galīgi nelīmējas kopā, ka cilvēks, kas gatavs daudz darīt, lai skolā nejauktu plūsmas u.t.t., tomēr apsver iet pie cilvēka, kas piedāvā pakalpojumus nelegāli + neievērojot nekādas ep. drošības prasības.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:16. Novembris 2020 - 14:41
(Link)
es varbūt nepareizi uzliku uzsvarus. es neapsveru iespēju iet/neiet.
es apsveru iespējas, kā atbalstīt.
[User Picture]
From:[info]auksts_entelekt
Date:16. Novembris 2020 - 14:30
(Link)
man nav atbildes uz Tavu jautājumu, tikai gribējās piebilst arī savas pārdomas. Es vairs nezinu kā ar šādiem cilvēkiem sarunāties. Man ļoti tuvs cilvēks, aptiekāre pēc profesijas, pilnīgi pārliecināta, ka covid testi ir fake, jo tagad esot tā izdarīts, ka jebkurš, kurš testējas uzrādoties pozitīvs. Tas viss safabricēts, lai celtu inficēto skaitu.
Tas, kas bija ar mani un vēl daļēji turpinās, esot pašsuģestija, viss manā galvā un vispār saaukstēšanās. Kam jāmirst tie nomirs, dabīgā atlase. Uz manu jautājumu, ja viņas dēliem, teiksim būtu diabēts, vai kāda smaga hroniska slimība, viņa būtu tik pat agresīvi pozitīvi noskņota saņēmu atbildi, nu tev tanī Vācijā riktīgi smadzenes izskalotas.
Aptiekāre!
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:16. Novembris 2020 - 14:49
(Link)
vispār interesanti, kā "kam jānomirst, tas nomirs" cilvēks strādā aptiekā. Burtiski viss aptiekas saturs ir pret dabisko atlasi.

es nezinu, kas viņus pārliecinās.
[User Picture]
From:[info]bolero_10
Date:16. Novembris 2020 - 14:57
(Link)
Tas būtu ļoti cēlsirdīgi.
Ja tā summa neiecērt nozīmīgu robu budžetā, tad kāpēc gan ne?
From:[info]zuzanna
Date:16. Novembris 2020 - 14:57
(Link)
Sarunā ar viņu laiku pēc ārkārtas situācijas beigām, ar norunu, ka Tu gribi veikt priekšapmaksu. Un ideālā variantā piekodini, ka Tu jutīsies drošāk, ja jums abām būs maskas procedūras laikā.
Ja viņa nepiekrīt veikt drošības pasākumus, tad ir liels risks, ka arī citi priekšraksti tiek ignorēti (darba rīku dezinficēšana, darba virsmu tīrīšana utt.).
Tavā miestā viņa nevar būt vienīgais speciālists, ja nu sadarbību nākas pārtraukt.
Mēs visi, katrs savā veidā, esam noguruši no ierobežojumiem. Bet alternatīva ir brutāla.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:16. Novembris 2020 - 15:09
(Link)
man jau ir nākamais pieraksts decembrī, jo es pierakstos pusgadu uz priekšu.
bet jā, tev taisnība.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:16. Novembris 2020 - 15:04
(Link)
Tbh, es neapsvērtu domu atbalstīt meistari, kas izplata dezinformāciju. Lai arī tas varbūt cilvēcīgi ir saprotams, ja jau pandēmija ir fake, kas vēl ir fake? Dezinfekcijas līdzekļi un higiēnas ievērošana darbā arī ir fake?
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:16. Novembris 2020 - 15:26
(Link)
es izklausīšos augstprātīgi, ja teikšu, ka to saistu ar izglītības trūkumu? Gan jau sazvērestības teoriju piekritējos ir gana daudzi, kas ir ar smalkiem grādiem, bet velkot kopā to, ko es redzu no saviem paziņām soctīklos..
Šī konkrētā meistare vismaz nedomā, ka tāda vīrusa nav, vai ka vīrusu izraisa 5G. Viņai liekas, ka nav TIK traki. Ja viņas paziņu lokā saslimušo nav, tad nevar būt, ka tā ir pandēmija.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:16. Novembris 2020 - 15:31
(Link)
Visādi var būt. Bet nu varbūt man tikai tāds zobs – tiklīdz, kā jebkurš skaistumkopšanas/veselības pakalpojumu sniedzējs piemin jebko alternatīvu un nepierādītu, paldies, uz neredzēšanos.

> Go to Top
Sviesta Ciba