Vīpsnas Kakts - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 16., 2020


[info]viipsna12:59
Man baigās pārdomas par savu šīsnedēļas skropstu profilakses pierakstu.
Atkāpei - jā, es pieaudzēju skropstas jau gadus piecus, un tas ievērojami atvieglo ikdienu. Piecēlos un aizgāju. Attiecīgi atteikšanās no šī man ir reāli grūti. Aimīn, man būtībā nepatīk attiekties arī no manikīra, bet nagus es varu pievīlēt pati. Taču ar skropstām nekādi.
Todien, kad izsludināja ārk.stāvokli, mana skropstu meistare FB publiski paziņoja, ka turpinās strādāt, jo viņai kredīta maksājumus neviens nav atcēlis (es zinu, ka pag.gada beigās viņa paņēma lielu kredītu ar sasodīti lielu ikmēneša maksājumu, un tagad rudenī dēls iestājās augstskolā - "es vienmēr domāju, ka RTU ir lētāk studēt"). Un ziniet, man viņa kopumā patīk, viņa ir tāds self made cilvēks, kurai viss tas, kas ir, ir izcīnīts ar savu darbu. Un es raujos uz pusēm. Jo es šajā situācijā gribu viņu atbalstīt, BET..
Es saprotu, ka viņa ņems katru klienti, kas pie viņas nāks. Un viņa strādās arī tad, ja pati būs apslimusi. Un procedūra ir ilga, kādas 2+ stundas, un tuva. Man neliekas, ka tas ir droši pat tad, ja man un viņai ir maska.
Un pēdējās dienās viņa soctīklos aktīvi šēro visādas figņas par to, cik šitā pandēmija ir fake. (nopūta) Un par to, cik ļoti viņai besī Viņķele un "viņas stulbie ierobežojumi"; par to, ka viņa netic oficiālajiem cipariem - to viņa jau man stāstīja iepriekšējā pieraksta laikā.
Nez, es viņai gribētu pārskaitīt par to procedūru, un tad izmantot pēc ārk.stāvokļa beigām, vai tas būtu stulbi?

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba