velveteen ([info]velveteen) rakstīja,
@ 2011-07-04 00:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
laikam pienācis laiks piefiksēt faktus par Spāniju. rakstu ļoti randomā, jo gribās jau visu daudz maz piefiksēt, bet nevar jau tā visu atcerēties. ieraksts, jā, sanāca garš.
braucot turp, Čehijas lidostā 5h bija jāgaida un tad vēl paziņo, ka ir delays un vēl jāgaida. 2 dienas padzīvojām Barcelonā smirdīgā hostelī, kur es dzīvoju 8vietīgā istabā ar 4 divstāvīgām gultām. pirmais, ko uzzinu tur aizbraucot, ka kamēr daži, kas ātrāk par mums aizbraukuši, bija aizgriezušies, viņiem nozaga somas ar naudu, atslēgām, pasēm. tajā pat vakarā citu no mūsējiem uz zemes nogāž 3čaļi, izrauj maku un aizskrien. normāli, vispār no viesnīcas ārā negribējās iet. pēc tam vēl vienam 3 meitenes maku no kabatas izrāva, vienai viesnīcā gandrīz somu nozaga. pirmais iespaids tāds ne īpaši. nākamajā dienā visu pilsētu ar kājām izstaigājām. un tad sākās mūsu dzeršanas tūre.
nākamā diena. jābrauc uz kruto viesnīcu, bet šoferis pasaka, ka nevar mūs aizvest, jo svētki. labi, brauksim ar metro. gandrīz 2h stāvēju kājās, jo reāli nebija, kur apsēsties. viesnīca forša. 3vietīgi numuriņi, bet tā blakus atrodas, ka mēs savienojām 2meiteņu numuriņus. nu jau man visas dienas ir sajukušas, bet vienu vakaru aizgājām uz SHISHA bāru. ķipa iedod 20eiro, atnes lielu trauku ar alko, iekšā supergari salmiņi un visi sēž un dzer kopīgi no viena trauka, tad vel atnes šņabi ar energy drinku, ūdenspīpes un vēl šotiņus. ideāla vieta. vairākas reizes tur iegriezāmies. iepazināmies ar bārmeni, tur strādāja vienīgais smukais spānietis tikai žēl, ka īss. nākamajā reizē, kad tur bijām, nereāli piedzērāmies. vakara beigas bija tādas, ka mēs 4meitenes, kapteiņa(otrs Reinis) drēbēs (wtf?) no pirmā stāva viesnīcā uz ceturto ar liftu vedām atpūtas krēslu. viena to visu ir nofilmējusi. tad 4.stāvā nolikām krēslu, M paņēma puķu podu ar mākslīgu kokveidīgo iekšā, gribējām vest lejā, gaidām liftu, pēkšņi izkāpj apsargs. :D pirmais, ko M pateica bija- we just want to take some pictures. domāju gan, ko gan citu var pateikt meitene, kas ir džeka drēbēs, izskatās kā kaut kāds Pedro un tur rokās puķu podu. apsargs pateica, ka vēl viens brīdinājums un met visu kolektīvu ārā no viesnīcas. nezinu kā viņš zināja, ka kaut ko tādu daram, bet okēj. nākamais moments, mēs ar M skrienam atpakaļ uz pirmo stāvu, jo liftā nav vieta, M nokrīt pa trepēm vai kas tur un izmežģī kāju. nākamajā dienā koncerts.
nākamajā dienā dejojām uz ielas ar cepurēm, nu vācām naudu. savācām tik 50eiro, par kuriem nopirkām mājās palicējiem sangriju, vadītājiem paldies dāvanas un tā. bet tā vispār man nevajadzēja nevienā koncertā dejot, bet tik un tā vajadzēja ģērbties, krāsoties utt, jo biju karogu meitene. kad viņi dejoja, es tautas tērpā pie karoga stāvēju. taj pat dienā gājām tam onkam atvainoties, aiznesām lv šokolādi, nebija priecīgs īsti.
vienu nakti bijām klubā Menfis. tur putu ballīte bija, nu tik jautri. vienu nakti vispār negulēju. visu laiku nosēdēju ar kapteini uz viņa balkona, runājāmies, pabučojāmies, nekas īpašs. es pat nezinu kā tas viss bija izturams, jo reāli 5h gulēt naktī bija daudz. no rīta piecelies, tu pat neņem ūdeni, tevi jau gaida aliņš vai sangrija. pārējās naktis pavadījām izklaidējoties istabiņās, ejot uz pludmali, bāriņi, klubs. pa dienu pludmale, jumts, uz kura bija arī baseins, veikali, čaļu istabiņa. man liekas, ka es tur tik daudz laika pavadīju, beigās jau man teica-kāpēc tev vel nav pašai sava atslēga :D
vienu nakti bija festivāla dalībnieku sadraudzības vakars, par kuru organizatori nebija pateikuši citām grupām. labi, to izdarījām mēs. bet beigās bāriņā sēdējām tikai mēs un viens čehs. ātri gājām prom. kaut kādi kailfoto jūras krastā. nozagtas 2somas, kopējais saturs 3telefoni, viens no tiem jaunākais iphone, 2fočiki, pleijeris, zāles, skaidrā nauda, dārgs pulkstenis utt. kopējā vērtība 2050eiro. viens no telefoniem bija mans. pizģets. gājām uz policiju rakstīt iesniegumu. viņi bija atraduši vienas meitenes tiesības un otrai meitenei rimi karti, čilli, maximas karti. ideāli.
pirms pēdējā dienā bijām ekskursijā ar autiņu uz klosteri vienu un man nedaudz kakls sāka sāpēt. labi sarijos zāles un aizgāju laicīgi gulēt, jo arī pašsajūta nebija no tām labākajām, tā reāli arī bija vienīgā diena, kad es nedzēru. nākamajā vakarā pēdējo reizi aizgājām pie Huana uz SHISHA bāru, atvadījāmies, bet laiks mums bija tikai kāda stunda, jo jau 3os mums bija jābūt autiņā, kas ved uz lidostu. balss aizkrita no tā kondicioniera + pēdējā bāra. vēl joprojām nevaru atgūt. lidmašīnā vienkārši izrubījos, jo nebija gulēts.
gribētu ielikt bildes, bet viņas ir visur citur, tikai ne manā fočikā


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cooca_coolla
2011-07-04 00:53 (saite)
izklausas asoom!< gribētu but bijusi tur!!!!! bet tad offic butu apzagta:D jo es vismazak pieskatu savas mantas!
ehhh
bruunums ir?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]velveteen
2011-07-04 11:13 (saite)
brūnums ir vairāk nekā pirms tam, bet tomēr nevar jau arī visu laiku pludmalē gulēt, jo citreiz tāda žara bija, ka pilnīgi galva no saules jau reiba un tā :D
jāā, bija arī super kruti. pilnīgi negribējās braukt atpakaļ :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]visu_vai_neko
2011-07-04 18:15 (saite)
jaa! tik excited! es arii gribeetu buut tur :D

(Atbildēt uz šo)

messy
[info]leopards
2011-07-04 21:37 (saite)
ak dievs :D trakums :D

bet es vnk uztaisitu tadu skandalu izarditu visu nahuj viesnicu, butu ljoti dusmiga :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: messy
[info]velveteen
2011-07-04 21:47 (saite)
bet lieta tāda, ka nozaga pludmalē, diez gan patālu no viesnīcas :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: messy
[info]leopards
2011-07-05 01:03 (saite)
pipeles!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?