Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[27. Apr 2009|09:49]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:27. Aprīlis 2009 - 11:50
(Link)
kāpēc rozīnes jācep?

nē, ketčupam un makaroniem klāt vēl liek kaut kādu gaļiņu.
[User Picture]
From:[info]tati
Date:27. Aprīlis 2009 - 13:01
(Link)
Nūs, es rozīnes apcepu kādas pāris minūtes, kamēr vēl jamās nav sākušas degt un tad piešauju klāt vai nu kādu sulu, vīnu vai ar' vienkārši ūdeni. Tad tād ideāli atdzīvojas - tādas lielas un kļūst ļoti saldas. Amamam!

Nēz, es kečupa vietā tomātu pastu izmantoju. Kečups ir tomēr baigi stiprs un sintētisks. Bē! ;]
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:27. Aprīlis 2009 - 13:06
(Link)
Man šķiet, ka rozīnes dabū atdzīvoties arī 150 vaiciktur karstā mīklā cepoties cepeškrāsnī. Bet labi, šito atdzīvināšanu varbūt pamēģināšu.

Neesmu speciālists tomātu pastās, bet man šķiet, ka 'ketčups = tomātu pasta + ūdens'

[User Picture]
From:[info]tati
Date:27. Aprīlis 2009 - 13:14
(Link)
ņea, kečups =/= tomātu pasta + ūdens. Kečupa sastāvā ir DĀĀĀUDZ E, visādas cietes, mistiskas garšvielas un kas tik tur vēl ne, bet pasta tiešām sastāv tikai no tomātu koncentrāta + ūdens :] Bez tam, ar pastu var variēt kā gribi - gribi kečupīgu piegaršu - piegāz klāt daudz garšvielas + etiķi, gribi skābu - vienkārši pastu un biš garšvielas u.t.t.
[User Picture]
From:[info]tati
Date:27. Aprīlis 2009 - 13:33
(Link)
Pf! KOK!
Spilva, beibī, Spilva, lūk tā ir manta.