Comments: |
Man šķiet, ka rozīnes dabū atdzīvoties arī 150 vaiciktur karstā mīklā cepoties cepeškrāsnī. Bet labi, šito atdzīvināšanu varbūt pamēģināšu.
Neesmu speciālists tomātu pastās, bet man šķiet, ka 'ketčups = tomātu pasta + ūdens'
| From: | tati |
Date: | 27. Aprīlis 2009 - 13:14 |
---|
| | | (Link) |
|
ņea, kečups =/= tomātu pasta + ūdens. Kečupa sastāvā ir DĀĀĀUDZ E, visādas cietes, mistiskas garšvielas un kas tik tur vēl ne, bet pasta tiešām sastāv tikai no tomātu koncentrāta + ūdens :] Bez tam, ar pastu var variēt kā gribi - gribi kečupīgu piegaršu - piegāz klāt daudz garšvielas + etiķi, gribi skābu - vienkārši pastu un biš garšvielas u.t.t.
| From: | tati |
Date: | 27. Aprīlis 2009 - 13:33 |
---|
| | | (Link) |
|
Pf! KOK! Spilva, beibī, Spilva, lūk tā ir manta. | |