Comments: |
| From: | tati |
Date: | 27. Aprīlis 2009 - 11:47 |
---|
| | | (Link) |
|
Kaili makaroni ar kečupu? Īīīīu!!!!
Šokolādes kekss. Nais! Pieliec vēl apceptas rozīnes un es jau vārtos pa zemi un piesaucu keksa dievus ;]
kāpēc rozīnes jācep?
nē, ketčupam un makaroniem klāt vēl liek kaut kādu gaļiņu.
| From: | tati |
Date: | 27. Aprīlis 2009 - 13:01 |
---|
| | | (Link) |
|
Nūs, es rozīnes apcepu kādas pāris minūtes, kamēr vēl jamās nav sākušas degt un tad piešauju klāt vai nu kādu sulu, vīnu vai ar' vienkārši ūdeni. Tad tād ideāli atdzīvojas - tādas lielas un kļūst ļoti saldas. Amamam!
Nēz, es kečupa vietā tomātu pastu izmantoju. Kečups ir tomēr baigi stiprs un sintētisks. Bē! ;]
Man šķiet, ka rozīnes dabū atdzīvoties arī 150 vaiciktur karstā mīklā cepoties cepeškrāsnī. Bet labi, šito atdzīvināšanu varbūt pamēģināšu.
Neesmu speciālists tomātu pastās, bet man šķiet, ka 'ketčups = tomātu pasta + ūdens'
| From: | tati |
Date: | 27. Aprīlis 2009 - 13:14 |
---|
| | | (Link) |
|
ņea, kečups =/= tomātu pasta + ūdens. Kečupa sastāvā ir DĀĀĀUDZ E, visādas cietes, mistiskas garšvielas un kas tik tur vēl ne, bet pasta tiešām sastāv tikai no tomātu koncentrāta + ūdens :] Bez tam, ar pastu var variēt kā gribi - gribi kečupīgu piegaršu - piegāz klāt daudz garšvielas + etiķi, gribi skābu - vienkārši pastu un biš garšvielas u.t.t.
| From: | tati |
Date: | 27. Aprīlis 2009 - 13:33 |
---|
| | | (Link) |
|
Pf! KOK! Spilva, beibī, Spilva, lūk tā ir manta. | |