Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[12. Mar 2022|20:31]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir daļa sabiedrības, kas šajā laikā domā, kur ātrāk un tālāk aizmukt. Par laimi man apkārt ir arī cilvēki, kas nekur mukt nedomā. Arī pienākot kādai krīzes situācijai. Ir kas stājas Zemessardzē, ir, kas jau plāno, ko un kā darīt krīzes situācijā, kā aizstāvēt sevi, savu īpašumu, ģimeni, valsti un tautu. Nevis, kur un kā ātrāk aizmukt. Zemessardzē kopš kara sākuma pieteikušies 1475 cilvēki. Pamaz, vajag vairāk. Ir arī tādi, kas savos uzņēmumos iestājas par sadarbības pārtraukšanu ar Krieviju un Baltkrieviju par spīti vadības pretējai nostājai. Lai gan vaimanoloģija un gļēvums ir izplatīti, ir redzams, ka Latvijā ir cilvēki, kas ir gatavi pacīnīties par savu valsti, tas mani iepriecina. Bet gribētos redzēt vairāk šādu cilvēku sev apkārt.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:12. Marts 2022 - 20:56
(Link)
Mukšana nozīmē kantēšanos pa kaut kādām teltīm, kojām etc, bezgalīgas rindas un nekādas personiskās telpas. Tā nav dzīve. Tehniski tas ir attaisnojami ja jāglābj bērni teiksim vai ja tava māja tiešām ir nafig sabombardēta [lai gan tad var iet karot]. Pārējos gadījumos nu i nah.
From:[info]polija
Date:12. Marts 2022 - 21:32
(Link)
Tev nav bērnu, Tev nesaprast to bēgšanu..
Bet nu no vienas puses teiksim arī, saprotu, ka tiem cilvēkiem, kam bērni ir, tu drošāk vari aizstāvēt savu dzimteni, ja zini, ka bērni ir drošībā ar savu mammu, kas par viņiem parūpēsies, ar citiem, kas parūpēsies.. Nevis domā, kurā brīdī kāds idiots bombī to bērnudārzu, kur tavs bērns iet vai to dzīvojamo māju, kurā jūs dzīvojat un uzturas tavi bērni..
From:[info]fedrs
Date:13. Marts 2022 - 14:45
(Link)
Visnotaļ saprātīgi!
Taču ir pilnīgi aplam, tā vietā, lai sakrautu bērnus koferos un dotos uz saulaino tāli, nedēlām un mēnešiem kladzināt sociālajos tīklos ak vai, mēs visi mirsi, jāmūk nu, tādejādi vairojot paniku, ceļot pieprasījumu un biļešu cenas.
Disklaimeris: cibā nikiem vēl neesmu manījis, bet feisbukā mātes ar vārdiem un uzvārdiem ņemas uz pilnu klapi.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:12. Marts 2022 - 21:56
(Link)
Jāatzīst, mani arī pārsteidza tas potenciālo bēgļu daudzums, sevišķi sākumā. It sevišķi, ja ir nācies redzē kādos apstākļos tie bēgļi pēc tam mēdz dzīvot gadiem...