Comments: |
nu, attiecībā uz gaļas cepšanu un uz palikšanu - diezgan noteikti no psrs laikiem. līdz tam bija tikai jaktsdesu cepšana, uzdurtas uz turpat mizota iesma :)
ūū, atsaucieties tie, kas pirmie Latvijas teritorijā lietoja mangalu! (iestādē un privāti) :) būtu interesanti.
es te galīgi jau par citu un piecūkāju komentārus... lūk, šašlika būtība vienā teikumā :D Kaukāzā un Persijā gandrīz katram iedzīvotājam ir bijusi taenia mediocanellata, tāpēc ka viņi lieto labi neizceptu gaļu, šašliku, kā tautas ēdienu. (Latvijas Ārstu Žurnāls, 1924)
From: | unpy |
Date: | 25. Maijs 2018 - 18:17 |
---|
| | | (Link) |
|
Da nu. Tā dēvētās ogļu pannas ēdiena gatavošanai izmantoja jau aizlaikos, tas tiešām nav mūsdienu izgudrojums.
bet es taču tā neteicu. es par to, ka Silmaču saimniece Jāņos neuzlika mangalu sētvidū... | |