Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[28. Maijs 2015|09:04]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]pirx
Date:28. Maijs 2015 - 11:17
(Link)
"Baigais neīstums staro no tā visa.", aha un visas filmas bildes ir bez pēcapstrādes, kā tad :D Smukas bildes vienmēr ir bijušas apstrādātas, vienkārši tagad to darīt ir vienkāršāk un rezultāts redzams ātrāk.

Ar autorežīmu(-iem) ir tā, ka galvenais jau ir saprast, ko kurš režīms dara, tad jau viņiem nav ne vainas. Un svarīgi ir izvēlēties pareizu ekspozīcijas mērīšanas veidu un īsto punktu kur mērīt ekspozīciju. Pats čista manuālo režīmu izmantoju stipri reti. Nu te es runāju par programmējamo (parasti P), slēdža prioritātes un diafragmas prioritātes režīmiem. Tas, kurš ir pavisam auto ir priekš tiem, kuriem piemērotākais fotoaparāts ir telefons.

Un ar bilžām mīlu lielīties visur :D reizēm arī tepat cibā kādu ielieku, bet te tas nevienu neinteresē, tāpēc daru to reti. A paša priekam un kādreiz kādam palielīties turu 500px un flikerī.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:28. Maijs 2015 - 11:28
(Link)
Diapozitīvi nav pēcapstrādāti :)
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:28. Maijs 2015 - 11:29
(Link)
Un polaroīdi arī!
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:28. Maijs 2015 - 11:47
(Link)
Es jau nesaku, ka filmas bildes ir bez apstrādes, es tik saku, ka līdz šim dzīvoju ilūzijā, ka Īstie Fotogrāfi vienkārši baigi labi māk fotografēt un, ka viņiem ir kaut kāda ļoti īpaša aparatūra, tāpēc viņu bildes tik ļoti atšķiras, piemēram, no tā, kas sanāk man. Izrādās, ka digitālajai apstrādei (pēcapstrādei, manis pēc) ir stipri lielāka nozīmē, nekā es biju iedomājies.

Principā iederīgs rubrikai uzzinu_pedejais.