Krustvārdu mīkla

Vilciena dzive. 3+ diena

Anna Marija Levi

Vilciena dzive. 3+ diena

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Isi: blogspots neiet.Maskavä viss ok,redzèjäm pilsetas 860 gadu jubileju. Visur menti un ohrankas pärstävji. Mùs neviens neaiztika,liekas,ka piepisjas tikai tiem,kam pamats:dzèrusjiem vai kavkazskogo proizhozdjenija. 'rossija' ir krutäkais vilciens valstì. Mùsu biljesju tips paredz 3x èdinasjanu. Esam iekukuljojusji pavadones, tikäm dusjä, kas ir tualetè izlietnei piestiprinäts dusjas vads un gals. Pèc 3h bùsim nobraukusi 3000km no Maskavas. Gmt +5. Karsti. Tagad aiz loga Tatärija. Stepes. Barabinskä nopirkäm shampi un baldjejem. Vèl jäbrauc 4ar pus dienas. Pagaidäm jùtamies brìnumaini. Viss rullè, gaidam taigu. attä.
  • jūs tur turās !
  • varēja tas vilciens braukt tikai pa dienu. lai nekas nepaslīd garām nogulēts
  • visu laiku braucot? nevar apturēt, pastaigāt pa taigu (stepēm, derevnju kādu) un ar nākamo vilcienu tālāk?
  • [info]
    kruta!!
  • GMT+5 :) puse ir nobraukta.
    Kad es braucu, mani tās tatāru stepes nomāca :) Uzmanieties uzreiz pirms un pēc Baikāla. Pirms būs ļoti interesanta vieta - Sibīrijas austrumu krasts, tur gandrīz nekad nav sniega ir vienmēr sauss un smuks, ļoti bargs klimats, īstenībā, jo tur pūš tas slavenais mongoļu nāves vējš. Aiz baikāla jau nebūs Sibīrija, būs Tālie Austrumi, tur būs nelieli, smuki kalni, pa kuriem rāpo mākonīši, smukas upītes un tā, tālāk jau Amūras apgabals un tiešām drūmas vietas ar taigu, līdz pat pašai Habārovskai. Habārovskā atkal būs civilizācija :) Pirms Habārovskas - Ebreju autonomais apgabals ar tik lieliem purviem, cik lielus iedomāties nav iespējams - no apvāršņa līdz apvārsnim viens liels purvs.
  • URGENT

    Atradu dzīvokli 10 minūtēs no centra, 20Ls/diennaktī. Dzīvoklis normāls. Cena apmierina, vai labāk būtu lētāk?
    • Re: URGENT

      Der. Tie ir 20lvl per diem uz visiem, ne katra, vai ne?
      • Re: URGENT

        Jā, uz visiem, bet agjentūra ņem vēl +60% no darījuma summas. Lasi manu cibu, lūdzu, es tur iepostoju. Dzīvoklis normāls, nothing special, bet akurāts, ļoti ērtā rajonā, normālā mājā, duša/plīts/2 dīvāni/ledusskapis, etc.
        Ja šis variants (20/diennaktī + 60% = 224 lvl) apmierina, tad rīt saku "jā".
Powered by Sviesta Ciba