Krustvārdu mīkla

Anna Marija Levi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Laikam tomēr nāksies tērēt laiku kaut kā uzrakstīšanai šai lately bēdu ielejā.

Iesaku tiešām pārasīt nihilistu-skeptiķu spārna cikliskos sēros nopūtienus katru reizi, kad uzvēdī vēlēšanas, +1 tā reize, kad Zatlerpaps atlaida Saeimu. Varat paskatīties gan savos žurnālos ap šo laiku, ja esat izteikušies par tēmu; varat paskatīties vaimanologu un tipa pie veselā saprāta apelējošo biedru unpy, indulgence žurčos; nezinu par to tagad raksta 2gā, jo vairs nesekoju. Par saprāta klīniskajām formām, kuras mēdzu palasīt tamdēļ, lai nezaudētu realitātes un bioloģiskās diversitātes sajūtu, neko konkrētu neteikšu.

Pateikšu datumus:
11. Saeimas vēlēšanas 2011.gada 17.septembrī
Rīkojums Nr.2 - 2011.gada 28.maijā
10. Saeimas vēlēšanas 2010.gada 2. oktobrī
9. Saeimas vēlēšanas 2006.gada 7.oktobrī

Tur mēs redzam vienmēr vienu un to pašu: nekam nav jēgas, viss ir muļķības slavinājums, mērkaķbūris, nekam nav jēgas, tāpat visi zog un zags un bīdīs rebes, nekam nav jēgas, paldies Budam, neviens nav lasījis Satversmi.

Arī šī reize nav izņēmums. Visi, kas pauž viedokli, īstenībā ir pret demokrātiju; visi ir polittehnologu apmuļķoti, maldu un stereotipu varā dzīvojoši savā apmātajā tumsiņā, un tikai cēlais nīgrums ļauj prātīgajiem skeptiķiem nezaudēt pēdējās goda un cieņa paliekas, sludinot visa pastāvošā bezjēdzīgumu. Malači tādi, šoreiz nebļaun par ZZSu, toties ieskicējas citas tendences, skat. te: http://klab.lv/users/kinskis/776547.html
  • Speciāli atacoju visus ierakstus, kuros kaut kā esmu pieminējis vēlēšanas Tevis izsludinātajos periodos. 2006. gadā gan vispār vēlēšanas nepieminēju, tālab neatacoju.

    Pašam bija intyeresanti palasīt, ko tad tādu Tevi satraucošu ir sarakstījis vaimanologs un tipa pie veselā saprāta apelējošo biedrs unpy attiecīgajos laikos. Interesanti, ka tomēr neko tādu, par ko man būtu šobrīd jākaunās.
    • Tas, starp citu, nav nemaz tik viegli!

      Es, piemēram, ik pa brīdim uzrakstu kaut ko tādu, par ko pēc kāda ilgāka laika, saprotu, ka ir kauns.
      • Es arī, protams. Taču, runājot vai rakstot par politiku, allaž esmu mēģinājis būt ļoti uzmanīgs.
  • Tu mums tāda gudrāka, pastāsti, lūdzu, kā viss ir patiesībā un kā darīties, lai būtu jēga?
    • galīgi, galīgi nedomāju, ka būtu gudrāka. Ja nu vienīgi par tiem, kas sēj nebeidzamu apjukumu un postu, it kā apelējot pie veselajiem saprātiem un karinot birkas, kurš ir "mērkaķbūrī", kurš - mājsaimniece emigrējoša, kurš - "muļķību slavina" un kurš ir apmuļķots no apmuļķotiem polittehnologiem.

      Vajag iet un nobalsot saskaņā ar savu izvēli, tas ir laikam viss, ko varu pateikt. Man šķiet, ka šodien, te un tagad būtu galēji bezgaumīgi sākt stāstīt "es te par to vai šito balsošu", jo vairāk, jo balsošana jau ir sākusies, un, ja pareizi atceros, nemaz nedrīkst aģitēt šai laikā.

      Acīmredzot, vadoties no šodienas srača, kvalificējos par nacionāla jautājuma un Diženās Kaimiņzemes, bez šaubām izdomātās, agresijas mītu apsēstu paranoiķi, kura ir gaisā parauta ar libertīņu vērtībām, kam nepatīk progresīvās nodokļu likmes, skolas formas un jebkāda veida autoritārismi; esmu aizmigusi treknās siles apsaimniekotāju taukainajās skavās un vienalga neredzu, pat pēc 4 gadu dzīves Laimes Karalistē Puzes apkaimē, cik lielisks un labs cilvēks tomēr ir Aivars L, kā arī man pietiek ar vienu miglainu video, kur Argentumai līdzīga persona ar radiem kāpj lidaparātā uz Mordoru, tfu, Maskavu; un ka viņa reģistrē savu organizāciju adresē, kurā mitinās slaveni fiziķi - tas man šķiet pietiekams fakts, lai domātu, ka naudiņa viņai no tās pašas Mordoras nāk.
      • Aha, paldies. Man nav tās paranojas, jo tā bļaušana "vilks aitās" ir bijusi pirms katrām vēlēšanām un vienmēr tika bļauts, ka šoreiz tiešām ir īpaša sitācija un noteikti jāiet un jānobalso par X (Y, Z utt.)
      • Ja runājam par progresīvajām likmēm, tad Vidzemes vēlēšanu apgabala debates (vienīgās, ko es esmu skatījies TV, atzīšos) atgādināja dažāda sārtuma sociķu sacensības, kur varbūt daži bija mazliet kautrīgāki un vienīgais, kas puslīdz iepauzēja, bija Repše. Ar partiju programmām līdzīgi.
Powered by Sviesta Ciba