Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

galīgi, galīgi nedomāju, ka būtu gudrāka. Ja nu vienīgi par tiem, kas sēj nebeidzamu apjukumu un postu, it kā apelējot pie veselajiem saprātiem un karinot birkas, kurš ir "mērkaķbūrī", kurš - mājsaimniece emigrējoša, kurš - "muļķību slavina" un kurš ir apmuļķots no apmuļķotiem polittehnologiem.

Vajag iet un nobalsot saskaņā ar savu izvēli, tas ir laikam viss, ko varu pateikt. Man šķiet, ka šodien, te un tagad būtu galēji bezgaumīgi sākt stāstīt "es te par to vai šito balsošu", jo vairāk, jo balsošana jau ir sākusies, un, ja pareizi atceros, nemaz nedrīkst aģitēt šai laikā.

Acīmredzot, vadoties no šodienas srača, kvalificējos par nacionāla jautājuma un Diženās Kaimiņzemes, bez šaubām izdomātās, agresijas mītu apsēstu paranoiķi, kura ir gaisā parauta ar libertīņu vērtībām, kam nepatīk progresīvās nodokļu likmes, skolas formas un jebkāda veida autoritārismi; esmu aizmigusi treknās siles apsaimniekotāju taukainajās skavās un vienalga neredzu, pat pēc 4 gadu dzīves Laimes Karalistē Puzes apkaimē, cik lielisks un labs cilvēks tomēr ir Aivars L, kā arī man pietiek ar vienu miglainu video, kur Argentumai līdzīga persona ar radiem kāpj lidaparātā uz Mordoru, tfu, Maskavu; un ka viņa reģistrē savu organizāciju adresē, kurā mitinās slaveni fiziķi - tas man šķiet pietiekams fakts, lai domātu, ka naudiņa viņai no tās pašas Mordoras nāk.
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba