vagina_dentata - parunājos... [entries|archive|friends|userinfo]
vagina_dentata

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

parunājos... [7. Jun 2005|14:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Garastāvoklis: |confused]

Vakar no viena puiša centos noskaidrot par ko tad īsti viņš domā pašapmierinoties. Nu tīri zinātniskos nolūkos. Viņš man atbildēja, ka pēdējo reizi domāja par neeksistējošu meksikāņu trūkumcietēju ASV, kura izmisumā piekrīt filmēties pornofilmā, lai uzturētu savi un savu mazo brālīti, bet pēc nofilmēšanās viņu pasūta piecas mājas tālāk, draudot piezvanīt imigrācijas dienestam, tā nu viņa attopas izmisusi, izdrāzta visos caurumos vienlaicīgi, bet naudu tā arī nedabūjusi.

Protams paldies puisim par atklātumu, bet man tomēr sametās visai baisi ap dūšu, it sevišķi ņemot vērā to, ka viņš noteikti nav tas sliktākais vīrieša piemērs kādu mūžā esmu satikusi, līdz šim man pat likās, ka viens no labākajiem. Nezinu, pati laikam esmu vīriešu nīdēja, tomēr par šādiem pazemojumiem nedomāju nekad, neviena no aptaujātajām sievietēm arī ne, viņas tas šokēja tikpat ļoti cik mani. Un nevar taču teikt, ka vīrietim šāda baudas uztvere tiek vienkārši iebarota, sievietes taču saskaras pilnīgi ar to pašu - masu mediji, internets utt. Kas tā ir par dzīvniecisku dziņu, kas sēž vīriešos? Šis piemērs lieliski nodemonstrē ne tikai viņu attieksmi pret labu nodrāzšanos, bet arī pret sievietēm kā tādām, arī pret sevi, jo viņi paši jau apzinās, ka reāli jau tas nav tas labākais, kas varētu notikt un reālajā dzīvē to nekad necenstos īstenot (un te man jāpiezīmē, ka tikai pateicoties sieviešu diktētajām morāles normām), bet tas nemaina faktu par to, kas viņos izraisa prieku. Vīrietis tomēr ir pretīgs līdz kaula smadzenēm.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]deep
Date:7. Jūnijs 2005 - 14:43
(Link)
nu, tas tieshaam ir par traku.. lai gan taa tai iedomaatajai mexikaanietei vajag!
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:7. Jūnijs 2005 - 14:44
(Link)
jā, man te tagad radās jautājums, ar ko tuvākajā laikā pazīstamos vīriešus nomocīt, uzmini/nemini kāds :)
[User Picture]
From:[info]shay
Date:7. Jūnijs 2005 - 18:08
(Link)
lol. man radaas tieshi taa pati ideja :D
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:7. Jūnijs 2005 - 14:59
(Link)
tev neliekas, ka puisis vienkārši iznesa tevi cauri?:)
[User Picture]
From:[info]vagina_dentata
Date:7. Jūnijs 2005 - 15:35
(Link)
no sākuma man arī tā likās, vairrākkārt pārprasīju un iztaujāju un sapratu, ka tomēr nē. viņš īstenībā nav no tiem, kas nes cauri, ja nu vienīgi iedomu meitenes :)
[User Picture]
From:[info]aku
Date:7. Jūnijs 2005 - 15:18

raksti Tu interesanti, bet tendenciozi

(Link)
1) džeks apmierina sevi domājot par seksu, turklāt par to seksu noveļot atbildību uz sievieti, kas atdodas par naudu (slikti taču). Turklāt beigās par šo ļauno darbu viņu sodot.
2) tas psiholoģiski neatšķiras no sievietes, kas apmierina sevi, fantazējot, ka tiek izvarota. Tātad atkal atbildība par seksu tiek novelta no sevis, un beigās to vīrieti, iespējams arī soda.

Abos gadījumos runa nav par „dzīvnieciskām tieksmēm”, bet par attieksmi pret seksu, kā pret „netīru lietu”, par kuru jāsoda.
(diemžēl necitēju oriģinālliteratūru, kādu atzītu seksologu darbus, tikai pārstāstus seksa žurnālos (pie pēdējiem pieskaitot arī Cosmopoliten tipa sieviešu žurnālus), bet man šāds skatu punkts liekas loģisks)
[User Picture]
From:[info]vagina_dentata
Date:7. Jūnijs 2005 - 15:36

Re: raksti Tu interesanti, bet tendenciozi

(Link)
kura sieviete pašapmierinoties fantazē, ka tiek izvarota? es jau nu noteikti ne. zinu, ka šad un tad vīrietim pašapmierinoties patīk domāt, ka viņš izvaro.
[User Picture]
From:[info]aku
Date:7. Jūnijs 2005 - 15:42

Re: raksti Tu interesanti, bet tendenciozi

(Link)
nu Tu nē
es jau nezinu, panjem ieraxti googlee statistics - most popular woman sexual fantasies.
mozh tur kaut kas būs - man liekas ap 40% noteiktu zhurnaalu lasiitaajas ir to fantazeejushas :)
nu tas pēc šo zhurnaalu datiem - bet precīzi neatceros - katrā ziņā tā ir viena no biežākajām sieviešu fantazijaam.

Tu noteikti fantazee, ka pavedini, tātad ar dažādām kustībām vai rīcībām padari savu fantāziju partneri Tev pretoties nespējīgu, kas de facto ir līdzīgi izvarošanai, lai gan, protams, de jure nav :P
[User Picture]
From:[info]vagina_dentata
Date:7. Jūnijs 2005 - 15:49

Re: raksti Tu interesanti, bet tendenciozi

(Link)
labi, tad cik noprotu "nerakstīt tendenciozi" nozīmē demagoģiski apspēlēt kaut kādus statistikas datus, atstājot sev vēl 3 atkāpšanās ceļus? teiksim tā - nepārliecināji par sava viedokļa pareizību, labi zinu, ka pasaulē vēl ir miljoniem stulbu aitu, kuras vēlas tikt izvarotas, zinu arī, ka ir simtiem stulbu skolotāju, kuras apgalvo, ka pie izvarošanām ir vianīgas tikai pašas meitenes (man pašai tāda bija), bet to var mainīt, tomēr tas ir labāk par šādām tipiskām vīriešu fantāzijām. un visādas muļķības par de jure un de fakto vari nestāstīt, uz mani tiešām neiedarbojas frāzītes iz sērijas: "nu ja tā padomā, tad jebkurš dzimumakts no laika gala ir nosaucams par izvarošanu." sorry, pameklē sev citu aitu.
[User Picture]
From:[info]aku
Date:7. Jūnijs 2005 - 16:02

Re: raksti Tu interesanti, bet tendenciozi

(Link)
nevis "vēlas tikt izvarotas", bet fantazē par to!
tas nav viens un tas pats.
1)tā, ka es nesaku, ka ir miljons aitu, kas vēlas tikt izvarotas, toties ir miljons, kas šādi domājot sevi apmierina. Tas neattaisno izvarošanu.
2)šīs skolotājas tiešām ir stulbas.
3)starp tipiskākajām sieviešu erot fantāzijām ir arī dominēt pār vīrieti; pavest nevainīgu vīrieti, utt
4) ne visas sievietes un ne visi vīrieši apmierinoties uzbur iztēlē vienādas ainas - jebkuru pretēju apgalvojumu es vienmēr saukšu par tendenciozu, vienalga vai to teiktu kāda aita vai Tu.
5) nākamreiz pirms apvainoties izlasi kārtīgi, citādi Tu rīkojies kā tipisks vīrietis :D
[User Picture]
From:[info]aku
Date:7. Jūnijs 2005 - 16:04

Re: raksti Tu interesanti, bet tendenciozi

(Link)
mans 5) punkts arī bija tendenciozs:)))
un tikko paskatījos, ka 3) arī, jo izlasīju ārā divas "nejaukākās" :)
[User Picture]
From:[info]shay
Date:7. Jūnijs 2005 - 18:27

Re: raksti Tu interesanti, bet tendenciozi

(Link)
pirmais posts veel bija mazliet logjisks, bet tagad jau saak miinjaaties pa tiem pashiem argumentiem.. izklausaas, ka kaadu buutu aizvainojushi un tagad kaac dikti censtos attaisnoties...
[User Picture]
From:[info]aku
Date:8. Jūnijs 2005 - 08:40

Re: raksti Tu interesanti, bet tendenciozi

(Link)
tā jau ir:)
[User Picture]
From:[info]bez4pieci
Date:7. Jūnijs 2005 - 16:30
(Link)
nē nu ir jau arī sievietes, kuras ar kakām smērējas
From:[info]kangaroo
Date:7. Jūnijs 2005 - 20:39
(Link)
Te ir divi varianti:
  1. Tas džeks Tev sadirsa. Ja tā ir taisnība, tad viņam ir problēmas ar ejakulāciju, jo tik ilgi domājot var paspēt beigt desmit reizes. Vai arī viņam superpotnce- t.i. viņš tiešām beidza desmit reizes pēc kārtas. Kas gan varētu liecināt arī par kaut kādu psiholoģisku kaiti.
  2. Tu to vienkārši izdomāji. Nekad neesmu ar džekiem par šādu lietu runājis, bet tādās reizēs (vismaz cik atceros) vispār ne par ko nedomāju- vienkārši acu priekšā ir kādi erotiski tēli. Manuprāt, tāda uzvedība nav raksturīga vīriešiem, kas mani arī vedina uz domu, ka to Tu vadoties pēc savas sievišķās uztveres izfantazēji.
[User Picture]
From:[info]vagina_dentata
Date:13. Jūnijs 2005 - 18:57
(Link)
1. viņam jautāju arī par to, viņš paskaidroja, ka tas stāsta pārdomāšana nenotiek strukturēti, viņš būtībā visus šos notikumus izjūt vairāk vai mazāk vienlaicīgi, mēģina baroties no šīm emocijām. līdzīgi kā pēc kādas filmas noskatīšanās tā ietekmē tavu garastāvokli, bet tu domā par visu filmu uzreiz, tavas emocijas nav atkarīgas no tā tieši par kuru filmas daļu tu domā.
2. ja tev pietrūkst iztēles nevajag to gluži piesiet visiem sava dzimuma pārstāvjiem, lieliski zinu, ka daudziem no viņiem fantāzija kalpo labi.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:9. Jūnijs 2005 - 07:22
(Link)
LOL :D
beidz, ja nop - tad šitais vismaz ir interesanti, i mean, tomēr labāk nekā Pamela Andersone, piemēram (izdrāzta visos caurumos UN dabūjusi naudu).
un, man šķiet, vīrieša fantāzijas masturbācijas laikā nekādā veidā neattiecas uz viņa reālās dzīves personību. faktiski tām pat nevajadzētu attiekties, t.i., šai fantāzijai būtu jākalpo kā reālajā dzīvē nesasniedzamā (kaut vai ētisku iemeslu dēļ) aizstājējam. tu pārdzīvo šīs izjūtas (izvarošanu, piemēram), un tādējādi samazini iespēju, ka tu izprovocēsi tās IRL.
un, muldēšanu noslēdzot: to, ka vīrietis (da i cilvēks vispār) ir pretīgs līdz kaula smadzenēm, es nenoliedzu. kas liek tikai vairāk cienīt tos vīriešus, kuri spēj domāt pretīgi, fantazēt pretīgi blablabla, bet tomēr izturas labi - un ne tikai sīkumos, bet arī fundamentālā izvēlē. ja viņi (mēs visi) būtu labi by default, tad tas nebūtu nekas īpašs.
[User Picture]
From:[info]pezha
Date:29. Septembris 2005 - 12:13
(Link)
tu esi glupa mātīte