vagina_dentata - parunājos... [entries|archive|friends|userinfo]
vagina_dentata

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

parunājos... [7. Jun 2005|14:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
From:[info]kangaroo
Date:7. Jūnijs 2005 - 20:39
(Link)
Te ir divi varianti:
  1. Tas džeks Tev sadirsa. Ja tā ir taisnība, tad viņam ir problēmas ar ejakulāciju, jo tik ilgi domājot var paspēt beigt desmit reizes. Vai arī viņam superpotnce- t.i. viņš tiešām beidza desmit reizes pēc kārtas. Kas gan varētu liecināt arī par kaut kādu psiholoģisku kaiti.
  2. Tu to vienkārši izdomāji. Nekad neesmu ar džekiem par šādu lietu runājis, bet tādās reizēs (vismaz cik atceros) vispār ne par ko nedomāju- vienkārši acu priekšā ir kādi erotiski tēli. Manuprāt, tāda uzvedība nav raksturīga vīriešiem, kas mani arī vedina uz domu, ka to Tu vadoties pēc savas sievišķās uztveres izfantazēji.
[User Picture]
From:[info]vagina_dentata
Date:13. Jūnijs 2005 - 18:57
(Link)
1. viņam jautāju arī par to, viņš paskaidroja, ka tas stāsta pārdomāšana nenotiek strukturēti, viņš būtībā visus šos notikumus izjūt vairāk vai mazāk vienlaicīgi, mēģina baroties no šīm emocijām. līdzīgi kā pēc kādas filmas noskatīšanās tā ietekmē tavu garastāvokli, bet tu domā par visu filmu uzreiz, tavas emocijas nav atkarīgas no tā tieši par kuru filmas daļu tu domā.
2. ja tev pietrūkst iztēles nevajag to gluži piesiet visiem sava dzimuma pārstāvjiem, lieliski zinu, ka daudziem no viņiem fantāzija kalpo labi.