only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2010-07-11 10:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mums ir pamatiga gurkju parprodukcija! srsly. pa pagaajusho nedeelju vinji iraugushi taados izmeeros un apjomos, ka es vnk neticu savaam aciim. ash pat nezinam, ko lai tagad taisa un gatavo :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2010-07-11 11:41 (saite)
Jaa, luudzu! :))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fanija
2010-07-12 10:43 (saite)
2 kg nemizotu gurķu
200 gr spilvas mārrutku vai 2 ēdamkarotes rīvētu svaigu mārrutku
0,5 kg cukura
5 ēdamkarotes sāls
3 tējkarotes citronskābes

gurķus sagriež šķēlītēs un liek bļodā, samaisa ar pārējām sastāvdaļām, noliek uz nakti ledusskapī, pilda burkās, nesterilizē. burkas tur aukstā pagrabā vai ledusskapī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2010-07-12 10:54 (saite)
paldies, tas ir uz ziemu vai var eest jau uzreiz?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fanija
2010-07-12 10:56 (saite)
sākumā ēd uzreiz, cik tik var, un kad apnīk, tad uz ziemu. Ja labs, auksts pagrabs, tad arī labi viņi turoties bez pasterizēšanas (tā man teica viena pieredzējusi saimniece, es personīgi taisījusi vēl neesmu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?