only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2009-08-30 17:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jaapieraksta recepte :)
1 kg. burkaani
2 siipoli
2 apelsiini
200 ml uudens
1 teejk. malts koriandrs (ja garsho var likt vairaak)
1 eed. k. saals
1. teejk. pipari melnie
2 teejk. karijs (droshi var likt vairaak)
kjiploki - peec garshas un patikas
1 glaaze roziinju (manupraat galiigi tur nav nepiecieshama, bet es necieshu roziines :))
2 gl baltviina etikja (uz shito daudzumu man liekas bik pa daudz, mees pielikaam tikai 1)
1/2 kg cukurs (ja ir saldi burkaani un apelsiini noteikti tik daudz nevajag)
ingvers

burkaanus sariivee, siipolus sakapaa, apelsiinus nomizo, lai nav baltumi klaat (pirms tam ljoti plaani nomizo mizu, sakapaa un liek klaat) un liek visu katlaa kopaa ar uudeni. tad gaazh klaat visas garshvielas (obligaata procesa sastaavdalja ir visu laiku kjeskaaties pa katlu un garshot :D). tad kad viss forshi savaariijies un burkaani taadi pajukushi lej klaat etikji un liek cukuru. kopaa mees laikam notureejaam uz pliits kaadas 2 h.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2009-08-30 17:22 (saite)
ja neliek tik daudz cukura - nee. vinjsh ir driizaak pikants. ko mees secinaajaam peec pagatavoshanas - kad vinjsh ir karsts tad viss liekas asaaks, taapeec nepielikaam tik daudz garshvielu, kaa gribeetos. kad atdzisa, tad palika juutami maigaaks :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?