only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2009-07-14 14:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mmm daarzeniishi sanaaca dieviigi.
un vispaar auvis jau ir maajaas. riktiigi mani paarsteidza paarrododties no darba pashaa dienas viduu. naaaaiiss :>


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2009-07-14 14:25 (saite)
droši vien priecīgs, ka šodien bez ciemiņiem ;)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2009-07-14 14:38 (saite)
es cieshi noleemu vairs netuseet liidz vaardadienai. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]di_wine
2009-07-14 14:39 (saite)
malacis, prātīgs lēmums! :)
tas ir... līdz kurai dienai?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2009-07-14 14:41 (saite)
aiznaakamaa 5diena :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]di_wine
2009-07-14 14:42 (saite)
2,5 nedēļas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2009-07-14 14:44 (saite)
nujaa. chota par daudz taas dzershanas peedeejaa laikaa :/ vai nu vismaz jaanoturas liidz viikendam bez.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]di_wine
2009-07-14 14:47 (saite)
pilnīgi tev piekrītu.... :) man ari ir tāda pati apņemšanās!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]esinja
2009-07-14 14:28 (saite)
Tu taisīji sautējumu? Es tagad domāju taisīt, bet īsti nezinu kā.. Gan jau ka elementāri :D Pastāstīsi? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2009-07-14 14:38 (saite)
nju. ieleju katla dibenaa nedaudz uudens. sagriezhu daarzenjus, saaku ar cietaakajiem, pirmais man shodien gaaja burkaans, tad kolraabis, tad jaunie kartupeliishi, tad gandriiz pashaas beigaas kabacis - vinsh aatri ir gatavs. veel atradu pusbundzinju kukuruuzas, to arii piegaazu. vispaar daarzenju kombinaacijas taados sauteejumos ir visdazhaadaakais, galvenais likt katlaa taadaa seciibaa, lai visi ir miixti vienlaikus, man garsho ka vinji jau taadi pajukushi. par garshvielaam. var likt latvieshu tradicionaalaas dilles un zaljumus, bet man riktiigi garsho ar taadu austrumniecisku piesitienu - koriandrs, karijs. tad sanaak jauks un pikants. tad savai porcijai liek virsuu kreejumu un shkjin iekshaa :))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]esinja
2009-07-14 14:40 (saite)
Tāks! Cietākos apakšā, ja? Un ja ir gaļa? To liek kurā kārtā?
man dom atādu vienkāršu sautējumu - kartupelis, burkāns, kāposts, cūkas gaļa, zaļumi. Zinu, kā gribu lai garšo, bet nezinu kā uztaisīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2009-07-14 14:44 (saite)
nu, tas jau nebuus sacepums, saule. tur kaartu nav viss vienaa lielaa katlaa njigunjegu. parasti taados visu griezh lielos gabalos, ja kartupelji jaunie, tad tos negriezh vispaar. mandomaat vispirms tev jaapasautee burkaans, kaaposts. galja jaasacep atsevishkji, un to tad laikam var likt katlaa kopaa ar kartupeljiem - tie ir aatri gatavi. un beigaas pa virsu zaljumus. kaut kaa taa mosh :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?