only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2009-01-08 23:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par shodienas randinjteemu
es taa padomaaju par tiem bagaatajiem un, ja atminja un lasiitais mani nevilj, tad kaut kaa manii ir ieseedusies paarlieciiba, ka iistiem bagaatniekiem (nu tb daudzmaz sapraatiigiem cilveekiem, kas savu bagaatiibu ir pelniijushi pashi ar "sviedriem un asiniim" taateikt) patiesiibaa patiik vienkaarshas lietas.
taadeejaadi, ja sapnju viirietis gadiijumaa ir no taadiem cilveekiem, tad meitene buutu atstaajusi uz vinju lielaaku iespaidu pati pagatvojot maltiiti vai pieaavaajot kaadu origjinaalu ideju pirmajam randinjam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lee
2009-01-09 00:11 (saite)
Un tā arī ir. Ne jau jaunākās modes apakšveļa un superstingrākie zeķturi saturēs to prātiņu, kur tam ir īstā vieta.

Man savā darba pieredzē ir nācies saskarties ar bagātiem, "uzpūstiem bagātiem" un ūberbagātiem cilvekiem. Un patiesībā, ar tieši tiem pēdējiem rodas vispatiesākais un vienkāršakais kontakts. Un reizēm viņi atbrauc uz tikšanos ar divriteni, viegli iesvīduši .. :)

Jo gudrāks cilvēks, jo vienkāršāks. Jo izkoptāka bagātība (gan emocionāla, gan materiāla) - jo nepretenziozāks pret visu, ja domā ar galvu. Paši stulbākie , diemžēl, ir tie, kas pelna vai manto & nedomā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2009-01-09 00:33 (saite)
nutad vinja arii censhas to peec savaam domaam "uuberkruto" un "uuberstiliigo" bagaatnieku ar vinju metodeem arii savaldzinaat:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?