only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2008-10-12 22:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
situaacija - & mani tieshaam interesee juusu viedoklis!!!
ilgi domaju vai shito staastiit vai nee... pirmkaart jau auvim.
vakar bija taada situaacija, ka man saakaas zhagas (dzeeruma droshi vien hehe) un es apseedos malinjaa, lai ar tracionaalajaam metodeem (paceltas rokas + elpas aiztureeshana) tiktu no vinjaam valjaa. piesedaas man klaat divi jaunieshi, saaka sarunu, mees par kaut ko pateerzeejaam un tad es izmuldeejos, ka mans draugs ir karaviirs. viens no vinjiem taa kaa sarosiijaas un saaka mani prashnjaat kas un kaa un ko. pienaaca auvis vinji saaka sarunaaties un kaa jau tas biezhi notiek vinjam bija pilniiga paarlieciiba, ka redz vinja bataljons neko nedara bet mees tur to un to. zhagas bija paargaajushas, saaku piefikseet ka jaunietis lai arii pagaidaam neagresiivi noskanjots tomeer nav tiikams njeemu auvi aiz rokas un taisiijos prom... un tad es draudziiga gribeedama buut paspiedu vinjam roku... vinjsh no saakuma iztaisiija ljoti viiriishkjiigu rokasspiedienu (stingra rokasspiediens ja? es saku - jaa), tad saspieda manu roku pamatiigi (a shitaa?) un, pirms es paspeeju noreagjeet) tad izveersa vinju ar lociitavu uz augshu (tjipa hehe redz kaa es veel maaku) (un tas bija ahujenna saapiigi) tajaa briidii iejaucaas auvis un teica - eu eu meiteneem paari nedaram, ja? tad es ar maakslotu prieciigi spiedzienu "es gribu veel shampi" metos prom. auvis veel klusaam noprasiija "tev dikti saapeeja?" es - "nee, nee nemaz". peec tam pastaastiiju taisniibu (kad jau gaajaam maajaas) un man bija taisniiba - auvis buutu vinjam gaazis, ja tajaa briidii zinaatu cik ljoti man saapeeja... un es neesmu no taam kuraam vajag redzeet asinis shkjiistam manis deelj.

kaada tam visam ir moraale... es pati esmu vainiiga vai ne?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dusk
2008-10-12 20:16 (saite)
Tu neesi nepiekam vainīga. Mana filozofija: tāds tādu atrod! Tu to to vietu neizvēlējies, tur nav masveidīgi "arvisiempadraugam" cilvēki (protams sen nav būts, bet domāju, ka nemainās aura). Neredzu problēmas, drīzāk uzslavas tev, ka saprātīgi rīkojies un sviestabekas no kaušanās aturēji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2008-10-12 20:18 (saite)
nujaa :)
kaushanaas definitely sux un es arii njeemu veeraa taas vietas auru un zinu, ka daudzi tur papildus meitenju mediibaam, meklee arii izdeviibu "izvilloties"

man kaadam laikam Kabatas pietix ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dusk
2008-10-12 20:24 (saite)
Meiteņu medības :) atkarībā no mednieka. Ar gudru un skaistu sievieti ir ne tikai patīkami mīlēties, bet arī interesanti :P
Kabata cik es tur esmu sen bijis redzējis 3 kautiņus pusotras stundas laikā, apšaubāmus mūļus, kas velk uz kašķi. Man liekas vieta kaka. A vicināšanās ir bezjēdzīga cilvēku var nogāzt zemē ar vienu sitienu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dusk
2008-10-12 20:46 (saite)
Ja tā padomā cik es esmu kāvies manā labā parasti ir bijis sadragāts vaigakauls, degunakauls, lauzts apakšžoklis. Otrādi parasti man nosperts maks, mobilais un tādā garā pluss es bezsamaņā un iekšējas asiņošanas. Labi katrā ziņā nav bijis. Manā izpratnē kautiņš tas ir galējs līdzeklis, kur kāds krīt, pluss tiesu darbi. Nesaprotu kā var izvicināties bez sekām. Tā drīzāk tāda bravūrība. Ko citu bez "kauties",kā tavs džeks var tevi teikt tādā situācijā - paradoks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?