only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2008-08-12 21:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
chainiiz fuud
shiivakara menjuu bija iists triumfs. jaapieraxta lai neaizmirstas :D
kabacis,
shampinjoni,
karamelizeeti siipoli,
vistas fileja streemeliitees,
riisu nuudeles,
saldaa pluumju meerce.
tas viss, protams, iet katlinjaa (vai arii vok pannaa) vienaa lielaa mixlii un rezultaats... mmmm!!!

jaa, un iemesls kaapeec mani vajadzeeja dziit aaraa no Stockmana bija taada, ka es nopirku sezamaa ellju kas maksaaja gandriiz 3 ls. bet nu tik garshiigi ar vinju gatavot :))))


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2008-08-12 22:54 (saite)
nu iztaastiishu pa daljaam, ja nu sagribaas uzmeikot.
sagriez lielos gabalos un elljaa cep. (ellju vajag padaudz, bet ja kvalitatiiva ellja tad tas nav briesmiigi. un liidzsvara peec tad paareejos produktus var taisiit ar mazaaku elljas daudzumu.)
galvenais uz diezgan lielas uguns un visu laiku maisiit. ja paartrauc tad vinji no vienas puses sacepas un nesanaak vairs tas. (kaa beerniibaa pie vecmaaminjas laukos, kad taisiija ceptus kartupeljus ar siipoliem.)
un pie beigaam pieber kaadas 2-3 teejkarotes cukura :) (un turpini spariigi maisiit jo citaadi cukurs pievilksies!)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]flipside
2008-08-12 22:55 (saite)
Ok, tagad viss kļuva vēl skaidrāks!! Super! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?