only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2006-09-29 09:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jaa, bet ziniet ar to paartiku Latvijaa ir gana paradoksaali... piemeeram shis bija bagaats seenju gads vai ne? mums ir draugi Ugaalee, kuriem tur pieder krodzinjsh, un Ugaales mezhos shogad vareeja ar izkapti iet ieksha - seenju paarbagaatiiba taada, ka visiem seenjotaajiem pietika un veel paari palika (mamma 11 spainjus pielasiija). nu un piemeeram aizbraucot uz taadu lauku krodzinju gribeetos domaat, ka tu vareesi pie savas, piemeeram, karbonaades dabuut riktiigu, Ugaales mezhos lasiitu beku meerci... SKUJU! muusu superiigais Paartikas un veterinaarais dienests ir paruupeejies par to, lai taadas "nelikumiibas" nenotiktu... visticamaak, ka to nevar izdariit taapeec, ka taada produkcija vienkaarshi neliekas nekaados raamjos, iesniegumos, papiiros, dokumentos, veidlapaas... stulbi. un patiesiibaa... jaa arii liktos, tad tas droshi vien buutu kaut kas tiiiik sarezhgjiits, ka tam pasham krodzinja iipashniekam buutu vieglaak nopirkt un pagatavot shampinjonus.

un kaut vai taada lieta kaa ekotuurisms. zinu vienu vietu Latvijaa, kur gribeeja piedaavaat taadu opciju, ka viesiem ir iespeejam iet pashiem mezhaa un salasiit seenes, peec tam iedot taas pavaaram un pusdienaas baudiit pasha lasiitu seenju eedienu. (protams, tikai zinosha cilveeka pavadiiba. neiet runa par mushmireem) domaajat, ka to var dabuut cauri? smejies? protams, ka nee!!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gil
2006-09-29 11:24 (saite)
vot tas gan ir dumi kkaa

(Atbildēt uz šo)


[info]antuanete
2006-09-29 13:07 (saite)
Nja, šitais gan ir konkrēti debili. Parasti arī tādās lauku mājās brokastīs pasniegt gurķus no sava dārza var vienīgi nelegāli :/

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?