only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2006-05-08 11:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un man saak gribeeties pusdienas!
ko lai eed?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2006-05-08 13:34 (saite)
nu nebraukshu es uz centru pusdienaas, sanaak paaraak ilgi :) bet, kad veel maaciijos LU tad biezhi tur gaaju eest!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dusk
2006-05-08 13:40 (saite)
Tavā rajonā pa retam var aizvilkties uz Olimpiju. Tur vienīgais baudāmais food ir Zupas. Vēl tur ir visādi kretīniski mazies iestādījumi, bet tie ir zem katras kritikas. Vēl var moš hansabankas vai tā otra haus tuvumā/iekšā ēdamvietas, jo tur daudz ciliņi, japadomā tik un jāpapēta uz kurieni šamie dibenus velk un kāda kvalitātē tur tas ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2006-05-08 13:44 (saite)
ja taas zupas eed reizi meenesii kad aizbrauc iepirkties uz Alfu tad ir jau forshi bet... mazliet vairaak pagarshojot no vinju klaasta atklaaju, ka vinjas ir diezgan nebaudaamas. lielaakaa dalja zupu ir paarsaaliitas un aukstaa zupa ir no uudens! tas bija peedeejais trieciens manai ticiibai Zupu restoraanam!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dusk
2006-05-08 13:49 (saite)
Tīkliem ir daudz kas atkarīgs no personāla un arī cik viņi grib paturēt klientus. Es Zupas esmu 2-3 reizes tik ēdis, bija Ok. Vienīgais no tīkliem, kas nekad, nekur nav pievīlis un ja pieviļ var dabūt kompensāciju ir Mcdonnald. Pēdējā laikā sas food esmu daudz ēdis nu sux lv visi hēsburgeri, kebabi, mix, tix fig viņ zin kas. Kvalitāte veči? Kola ūdeņaina, kartupeļi sālīti, ne izcepts. karoče probas n-visur. Pie food, ja es maksāju esmu ļoti piekasīgs. Kā nekā vienīgā no baudām, ko varu atļauties :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?