porcelāna lellīte ([info]neraate) rakstīja,
Kā tu vāri to buljonu?

Es bieži zupās lieku žāvētas ādas, kas paliek no gaļas un speķa, tik baigi jānotrāpa lai nav par treknu.

Art tiem saldētavas dārzeņu galiem jāskatās, man ir gadījies ka brokoļa, kāposta vai pukkāposta kāts un kacens ilgāk vārot paliek rūgtens, es tagad šitos cenšos ātri ķeksēt laukā. Un ķirbja miza ir ideāla garšviela zupai, it kā nemaina garšu bet krāsas tonis pamainās un ir garšīgi lai gan ķirbi pašunaz nevar just.

Un kotlešu sutināmo ūdeni es saldēju un pēc tam lieku klāt vārot griķus vai rīsus klāt gaļas ēdieniem


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?