only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2016-01-07 19:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien notika vēl daudzas labas lietas
draudzene bija uz darba interviju un es par viņu ļoti ļoti ļoti turu īkšķus, lai iekrīt. viņa to jau sen ir pelnījusi! tas savukārt liek arī man sasparoties. jo nupat ir vairāk nekā skaidrs, ka darba intervija, uz kuru mani asap-gandrīz-aicina jau 2 mēnešus, nekad tā arī nenotiks.

kopš beibī šauera pie virdžīnijas, Lūcija pārņemta ar vampīru tēmu. lika man apsolīt, ka mēs nopirksim "vampīru meiteni Lūciju" ar to domājot tādu pašu apmetni kā E. akšilī, mums tiešām šodien vienā no Humanām paveicās sastapt tieši tādu ļoti drakulisku apmetni, gan ar visu smokinga priekšu (bez kapuces gan diemžēl), bet to es ļohkim dvižeņijam ruki nogriezu nost. tā nu es gatavojot vakariņas tiku ik pa brīdim spīdināta ar lampu, biedēta un apēsta.

es izvārīju lielu katlu lieliskas vistas buljonzupas un Lūcija viņu tiešām ēda! viņa kopš zīdainības nebija ēdusi nevienu manis vārītu zupu. tiesa gan šāda tipa zupas ir ļoti pateicīgas, jo tādi picky eateri kā Lūce var redzēt visu, kas tajā atrodas un ēst to, ko gribas. un šoreiz viņa atteicās tikai no gaļas, visu pārējo - pupiņas, burkānus, kartupeļus un zirnīšus - ēda. esmu ļoooti priecīga par šo!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2016-01-07 20:33 (saite)
piedod par vampīru sāgu. bet nav tā, ka mums kultūrapmaiņa palikusi bez sekām. E lēkā pa gultu, saucot Latvija, Latvija.
un priecājas, ka LV karogs ir asinskrāsā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2016-01-07 20:53 (saite)
nekas, mums te "biesmoņu" tēma jau pirms tam gāja uz urrā. tagad viņi varēs savos apmetnīšos plandīties un spēlēt vampīrus, cik jau, ne? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-01-07 20:55 (saite)
man ir nāk.ned sākumā viens dedlainiņš, pēc tam būšu pilnīgā dekrētā un varat nākt ciemā plandīties anytimes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2016-01-07 20:56 (saite)
deal!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?