only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2015-02-12 15:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien brīvdiena ir tieši tāda kādai jābūt proper brīvdienai manā izpratnē.

no rīta mēs pārsteidzoši operatīvi ar bērnu tikām līdz dārziņam. bija tikai pavisam neliela stīvēšanās par nepieciešamību ģērbties. bet vienmēr jau ir arguments par skaisto kleitu. ja Lūcijai piedāvā vilkt kleitu, 99% gadījumu viņu ir iespējams apģērbt arī visā pārējā nepieciešamajā ekipējumā.

pec tam es galopā aizdevos uz DADcafe, kur bija norunāta tikšanās ar draudzeni. apsēdos ar kafiju pašķirstīt žurnālu, lai pirmo reizi dzīvē atklātu sev kā tas ir, kad gribas to izlasīt no vāka līdz vākam un rūpīgi izpētīt visas bildes. iepazīstieties, mana jaunākā aizraušanās http://www.ohcomely.co.uk/ žurnāls gan ir ļoti "girly" un "pinterestīgs" taču šķiet, ka veidotāji(as?) no tā it nemaz nekaunas.

pēc tam bija 2,5 h aizraujošu sarunu un daudz daudz smieklu, jo draudzenes māsa mūs aplaimoja ar stāstiem par to, kā tas ir būt latvietei (jeb vienkārši baltajai) Pekinā. tādas lietas kā "hi, how are you? i like your nose. marry me?" ir tieši tikai ziediņi. par to kā viņa kaulējoties noved vietējos līdz asarām. par to, cik jocīgi ir, ka šeit uz ielas viņu neviens nefotografē. par to kā viens viņu pazīstamais bija nopelnījis smuku naudas summiņu procentos vienkārši regulāri ejot kopā ar viņam uz konkrētu klubu, kas izrādās automātiski vairo tā "prestižu".

pēc kafejnīcas un trūkstošo vienību iepirkšanas es atgriezos mājās, lai pievērstos jaunam izlolotam kulināram eksperimentam.
tagad ir iztīrīta virtuve un piekārtota māja.
vēl 2 h vienatnes.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smille
2015-02-12 16:02 (saite)
Burvīga diena!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?