only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2013-08-10 21:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
uz mazliet prieciigaakas nots
Man liekas rudenii man buus jaataisa 'konservu un marineejumu' tusinjsh. Katru dienu sataisam kaut ko jaunu un fantastisku. Shobriid topaa ir lielaa burkaa salikti kaaposts-paprika-burkaans-kjiploks. Neprasiet man kas tas taads un kaa saucas, zinu tikai to, ka ir kraukshkjiigi, pikanti un bezdieviigi garshiigi. Tik ljoti atgaadina uotkas zaceni, ka gandriiz jau saleeju rjumochkas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]muzungu
2013-08-11 01:59 (saite)
Ja tas nav ūber sarežģīti, padalies ar recepti ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

sagatavojies garaakam izklaastam :)
[info]tvarj
2013-08-11 09:49 (saite)
Tas nebuut nav sarzhgjiiti!
Saliec viena burkaa kaartaas sagrieztus:
Kaapostu (iesaku lietot arii zilo, jo tas peec tam piedod fifiigu zilu toni)
Papriku shkjeelees
Burkaanus salminjos
Kjiploku veselas daivas

Veel var likt mazos tomaatinjus, mazos gurkjiishus, tikai siipolus laikam nee, jo vinji skaabeejot

Paraleeli visam iekshaa liek arii (peec izveeles) - ingveru, zaljumus (lupstaajs, baziliks, selerija), pipargraudus.

Paarlej ar marinaadi, kuru es taisu shaadi - 1.5l uudens, 2 deserta karotes saals, 3 cukurs, 1.5 etikja esence, 2 ellja. Uzkarsee un shauj virsuu vaaroshu.
Principaa taa ir parastaa gurkju marinaade, tikai ar pieshautu klaat ellju.

Naakamajaa dienaa ir eedams, mums bija jaunie kaaposti un tiem garsha bija sajuutama jau peec paaris h. Zilajam kaapostam gan vaja ilgaaku laiku :)

Ja uztaisiisi, peec tam pastaasti kaa sanaaca! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: sagatavojies garaakam izklaastam :)
[info]muzungu
2013-08-11 10:24 (saite)
Pilnīgi noteikti pamēģināšu! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?