only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2012-11-24 19:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
my dirty little secret
Es reizeem meedzu paskatiities Shlaageraptauju Ltv1. Tiiri taa aiz zinaatniski-peetnieciskas intereses, jo taa ir tik svesha, nepaziistama un mazliet mistiska pasaule. Noveerojumi ir visaadi un aizraujoshi:
Lielaakajaa daljaa ierakstu no kaadiem koncertiem un pasaakumiem vinji bliezh zem fonogrammas. Un slikti bliezh. Mazliet asocieejas ar krievu estraadi, tie arii savaas dziesmaas traapiit nevar.
Teerpu izveele reizeem ir visai paarsteidzosha. Ja vareetu uzvilkt rosoli, tad tas buutu tieshi shlaager-pasaakumos. Viirieshi gjeerbjas pod kavboji, sievieteem topaa ir pukjainums. Jaasaka, ka liela dalja siev.dz. Izpildiitaaju atsit biistamaas maajsaimnieces.
Neviens nekaveejaas izmantot sintezatoru podzinju plashaas iespeejas
Ljoti daudz jaunu muuzikju. Pilniigi apgaazh priekshstatu par shlaagermuuziku kaa vecu perdelju padariishanu. Tieshaam shlaageris tagad ir vislabaakais kaa izsisties LV muuzikas sceenaa?
Vispaar diezgan liels wtf :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rediiss
2012-11-24 20:24 (saite)
es reiz gadījos vienā kovboju lielpasākumā vasarā. domāju, ka ja jau haļava, vajag vismaz iebāzt degunu un smelties iespaidus.

nekad vairs.

nē, pasākums bija noorganizēts lieliski. bija ēst un dzert, atrakcijas un šopings (kovboju cepures, jenotu astes un kalti svečturi). ļaudis dejoja līnijdejas un bija visnotaļ pozitīvi. bet tā mūzika...

(Atbildēt uz šo)


[info]dusk
2012-11-24 22:18 (saite)
Cd tirgojas vislabāk šlāgeros. Kamon 200 000 vismaz auditorija. Turklāt viegli saprotama. Tā jau gadiem.

(Atbildēt uz šo)


[info]daciiit
2012-11-24 23:45 (saite)
man kliente ir viena no shlagergrupas muzikanteem-ja godiigi,otru tik gaumiigi gjeerbtu un pieklaajiigu sievieti nemaz nezinu, bet taa ir vinja ikdienaa-uz skatuves neesmu redzeejusi un varbuut labaak nevajag,lai nesabojaatu priekshstatu :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2012-11-24 23:49 (saite)
lielākā daļā šo sieviešu tiešām ir koptas, to gan novēroju. vnk tā tērpu gaume dažām ir, nu, mnjā...

kā sauc tavu klienti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daciiit
2012-11-25 20:38 (saite)
Drīzāk to varētu saukt par ne-gaumi :D. Kliente ir Gita Jēkabsone - viņa kkādā ansamblī spēlē toļi vijoli, toļi kokli - es neesmu prasījusi, viņa pati kādreiz izstāsta, kā pa koncertiem brauc un tā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?