tuksums ([info]tuksums) rakstīja,
@ 2010-01-05 21:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:when love takes over

Sarakste ar K
Sen esmu visu pieņēmusi. Man nav, kam Tev neticēt.
To, ka Tu paturi visu sevī, jau sen zinu


Cilvēki pieaug gan fiziski, gan emocionāli, toreiz, es pieņemu, ka nebijām vēl pieauguši, bet tgd jau daļēji esam un neesam vairs sapņotāji un samierinamies ar visu tā kā ir. Varbūt Tu tam negribi ticēt, bet gan jau pati sapratīsi un noticēsi.
sūdīgi, ka nav ar ko parunāties, man arī īsti nav, bet nejūtu, ka būtu vajadzība, jo parasti visu paturu sevī.


Traka vēstule plkst. 7 no rīta!
"atiecības/mīlestība, kuras ir bijušas pusaudžu vecumā, nebūs vairs nekad." Šim es kaut kā negribu ticēt (nerunājot tieši par mūsu situāciju), jo cilvēks ir universāla būtne, ja tas, ko vēlas, piepildas. Tāpat kā ar Tevi toreiz.
Vakar mazliet aizdomājos par to, ka man nav neviena, ar ko parunāties vakaros, jo neviens no tuvajiem cilvēkiem nav manā pilsētā.

Varbūt vainīga pirmā, nopietnā mīlestība, jo Tu biji pirmā un arī vienīgā, kas lika man ticēt, ka tiešām var iemīlēties, pagaidām man ar nevienu tik stipras jūtas nav bijušas un šaubos vai būs, jo jūtu, ka zaudēju ticību vārdam "mīlestība".
Varbūt iemesls bija arī mūsu vecums,jo no daudziem dzirdēts, ka tādas atiecības/mīlestība, kuras ir bijušas pusaudžu vecumā, nebūs vairs nekad.
par "nenozīmīgu personu manā līdzšinējā dzīvē" ir tā, ka varbūt izklausīsies dīvaini, bet ir man tāda tendence, brīžos, kad uznāk sentimentālā domāšana, es mazliet iegrimstu atmiņās tieši attiecību jomā, un vienīgā, kura spilgti palikusi atmiņā es Tu un pārējās ir kā tie mazie, parasti miglainie c burtiņi pie acu ārsta, kuri man besī, jo parasti nevaru saskatīt tos, respektīvi, mazsvarīgas personas manā dzīvē.

Domām pilns vakars. Nesaprotu, nekad neesmu sapratusi un nesapratīšu arī laikam nekad. Kāpēc Tu esi cilvēks, par kuru es bieži domāju, uztraucos un aizdomājos? Mēs reti tiekamies, reti runājam, mums nav nekā kopīga vai tomēr ir? (vieta aizdomāties) Ir tik daudz laika pagājis, esmu sen no visa murga, kas bija, ārā, bet, kas mani velk atpakaļ? Ir tik daudz lietas, ko vēlētos uzrakstīt, bet nevēlos būt uzbāzīga, jo es noteikti esmu pašlaik nenozīmīga persona Tavā līdzšinējā dzīvē.
Tikko bija deja v, ka rakstu Tev vēstuli. Sasmējos.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?