ю ([info]ttp) rakstīja,
@ 2011-10-09 16:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dižskabāržu sēklas ir tāds dīvains, bet garšīgs krustojums starp ciedru riekstiem un valriekstiem


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieva
2011-10-09 21:29 (saite)
kā ģermāniski saucas? nu, savu divu teju pašu mīļāko riekstu krustojumu es labprāt nogaršotu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ttp
2011-10-09 22:13 (saite)
buchecker
pliki lielos daudzumos ir nedaudz indīgi, bet grauzdēti ir pat veselīgi
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]helvetica
2011-10-09 22:24 (saite)
kad vērsiet savu restūzi vaļā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ttp
2011-10-10 10:33 (saite)
vajadzētu, vai ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?