ю (
ttp
) rakstīja,
@
2011
-
10
-
09
16:40:00
dižskabāržu sēklas ir tāds dīvains, bet garšīgs krustojums starp ciedru riekstiem un valriekstiem
(
Ierakstīt jaunu komentāru
)
ieva
2011-10-09 21:29
(
saite
)
kā ģermāniski saucas? nu, savu divu teju pašu mīļāko riekstu krustojumu es labprāt nogaršotu.
(
Atbildēt uz šo
) (
Diskusija
)
ttp
2011-10-09 22:13
(
saite
)
buchecker
pliki lielos daudzumos ir nedaudz indīgi, bet grauzdēti ir pat veselīgi
:)
(
Atbildēt uz šo
) (
Iepriekšējais
)
helvetica
2011-10-09 22:24
(
saite
)
kad vērsiet savu restūzi vaļā?
(
Atbildēt uz šo
) (
Diskusija
)
ttp
2011-10-10 10:33
(
saite
)
vajadzētu, vai ne?
(
Atbildēt uz šo
) (
Iepriekšējais
)
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options