Galma Āksts ([info]torch) rakstīja,
@ 2006-09-25 16:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sasapņojušies...

«PCTVL» netērēšot 170 miljonus Nacionālās bibliotēkas celtniecībai, «neizmetīšot» piecus miljonus gadā karavīru uzturēšanai Irākā, toties atvēršot naftas vadu, kas došot 200 miljonus dolāru gadā. «PCTVL» nekādā gadījumā 15 miljonus neizmestu par NATO sammita organizēšanu Rīgā. Par visu šo naudu celšot dzīvokļus, palielināšot algas un pensijas. Un varēšot samazināt pensijā iešanas vecumu – vīriešiem līdz 60 gadiem, sievietēm – kaut vai līdz 58 gadiem. Un krievu valoda būšot oficiāla valsts valoda, nevienam nevajadzīgā skolu reforma, kas atnesot tikai ļaunumu, tikšot apturēta, visi bērni varēšot mācīties dzimtajā valodā.


pilns raksts te: http://apollo.lv/portal/elections/articles/83397


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]alnis
2006-09-25 19:42 (saite)
Kauna nemaz vairs nav..

(Atbildēt uz šo)


[info]mat
2006-09-25 22:37 (saite)
Es vot tikai nesaprotu, kur viņi to naftas vadu atvērs, jo cik man zināms jau esošais naftas vads netiek pilnībā noslogots.

Ja jau tiem visiem ir jauniešiem ir Latvijas pilsonība, tad jau arī viņu dzimtai valodai vajadzētu būt latviešu...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]torch
2006-09-26 09:13 (saite)
Latvijas pilsonība <> dzimtā valoda - latviešu. Ir diezgan daudz naturalizējušies krievi, kas māk runāt latviski, zin Latvijas vēsturi, bet dzimtā valoda iz krievu... un ir daudz tādu, kuri ir čītojuši eksāmenos, lai tikai dabūtu Latvijas pilsonību - tādi arī ies un balsos...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2006-09-26 18:02 (saite)
Tādi jau visu laiku balso, bet PCTVL pat pirmajā vietā nesanāk, turklāt tagad viņi vēl savā starpā kaut ko nevarēja sadalīt, tā ka nav jau tik traki :)
Nu labi, valodu jau nosaka no tautības, kas daudziem ir krievu, tas, ka viņi mācās krievu valodu ir labi, bet tas, ka viņi nemācās un pat negrib mācīties valsts valodu, jau vairs nav tik labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?