tiesas_diena ([info]tiesas_diena) rakstīja,
@ 2022-02-21 02:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Iesniegums policijā un brīdinājums



Šis ir iedrošinājums un aicinājums pārējiem Jāņa Baloža/nefolka/janura baldura/baudas/https://www.facebook.com/nefolk upuriem vērsties policijā pirms Jānis Balodis nav pastrādājis jaunus varmācības, draudēšanas, uzmācības, vajāšanas un fiziskās vai seksuālās vardarbības aktus jums un jūsu ģimenēm. Šis ir arī brīdinājums Jānim Balodim: tev tika dotas trīs iespējas laboties un atsaukt savus uzbrukumus sievietēm, ko tu ļoti ātri pakāsi un eskalēji, tāpēc klausies, sieviešu sitēj: ja tu nekavējoties neatstāsies no visu un it īpaši konkrētu cibiņu vajāšanas, tad tu saņemsi iesniegumu pēc iesnieguma katru nedēļu, ar jaunu apkopotu informāciju un ziņām no taviem bijušajiem paziņām, kuras esi uzmetis un pazemojis, līdz policijai neatliks nekas cits, kā noskaidrot lietas apstākļus. Un tad tu, Jāni Balodi, ar marihuānas reibumu un bipolāriem traucējumiem, un neskaitāmu bijušo draudzeņu salauztu sirdi tik viegli cauri sveikā netiksi. Ja tomēr izvairīsies no atbildības, tad sekos zvans un ziņa Egīlam Helmanim, Ogres mēram, kura pārziņā atrodas Taurupes pagasts. Tad vari trīsreiz minēt, kāds būs "Helmaņa zēnu" viedoklis un reakcija pret viņu jurisdikcijā dzīvojošu narkomānu, kurš apceļ, vajā, pazemo, doksē sievietes un ģimenes, kā arī veic vandālisma aktus pret grāmatu apmaiņas skapīšiem. Tā ka NEKAVĒJOTIES atšujies no cibiņiem, kurus terorizē pusgadu, Jāni Balodi, un apdomā savas turpmākās dzīves izvēles.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blackhalt
2022-02-21 08:36 (saite)
IZDUPSĒŠU VISUS ARĪ HELMANI

(Atbildēt uz šo)


[info]noblesavage
2022-02-21 23:14 (saite)
Nevis pusgadu, bet vairākus gadus (pieļauju, ka ilgāk nekā es zinu).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tiesas_diena
2022-02-21 23:26 (saite)
Vai tu par šo Jāņa Baloža vajāšanu esi rakstījusi iesniegumus policijai? Tas nav tik grūti izdarāms, šeit var izlasīt kā: klab.lv/users/tiesas_diena/1197.html ; sarežģītākais būtu apkopot pa gadiem visu to mēslu gūzmu, ko viņš saražojis. Te viens cits arī iesaistījies: http://klab.lv/users/blogbooker/271.html?thread=1551#t1551

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]noblesavage
2022-02-21 23:32 (saite)
Esmu rakstījusi par blogu kohsmos, kad vēl nezināju, ka tas ir Jānis Balodis. Nojautu tikai to, ka tas ir kāds no nefolka grūpiju tusiņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesas_diena
2022-02-22 01:09 (saite)
Varbūt ir vērts uzrakstīt iesniegumu par ilggadēju vajāšanu, personas privātuma aizskārumiem, draudiem veselībai un dzīvībai. Pats uzrakstīšanas process paietu diezgan ātri, grūtāk būs apkopot neskaitāmos vajāšanas kontus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]noblesavage
2022-02-21 23:35 (saite)
Iespējams, šo cilvēku darbības arī ir iemesls, kāpēc mani vnk atšuva sociālajos tīklos. Jo es principā tikai klausījos muzonu un postoju mēmus. Bet kāds pat lasīja manas vēstules, kā rezultātā es nemaz neredzēju paziņojumus, ka tās pienākušas. Varbūt arī sazinājās ar manu ex, kuram nesaprotamu iemeslu dēļ aizbrauca jumts (pavisam).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kokezis
2022-02-22 00:27 (saite)
Izkātās, ka dotā persona ir saukta pie iecirkņa. Kā sapratu šonedēļ jāierodas. Paskatīsimes ko spēj autoritātes, tad redzēs. Lūgtu nevienu nenolaisties lidz šī subjekta līmenim.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tiesas_diena
2022-02-22 01:08 (saite)
Iespējams, tiek saukta pēc viņa paša liecības spriežot. Vai jūs esat ziņojis par draudiem pret sevi un saviem tuviniekiem? Iespējams, būs jādod liecības likumsargiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kokezis
2022-02-22 01:29 (saite)
Ceru ka šis beerns spēs apstāties, ja sekos tālāka agresija sekos tālāka darbība. Skatīsimies. A ko viņš tiešam draud izvarot sievietes un sit? Nebiju 10 gadus iedziļinajies ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesas_diena
2022-02-22 01:47 (saite)
Par draudien izvarot skat. šī konta zemākus ierakstus, bet par pārējo pie hedera, noblesavage, tethys, neetiski utt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?