tessera ([info]tessera) rakstīja,
@ 2004-02-19 10:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Laimīga
Mūzika:Bjork "Army Of Me"

Pusstundu gaidīju, lai pazūd saule. Saule pazuda. Pareizāk sakot, mistiskā fabrika pretējā ielas pusē sāka pūst milzīgu, melnu dūmu mākoni, kas aizēno sauli. Lai arī vēl joprojām nezinu, ar ko tajā nodarbojas, tagad vismaz zinu, ka reizēm tā noder. Vismaz man. :) Redz, logiem vēl nav žalūziju; ja saule tā spīd, es nevaru ne parakstīt uz datora, ne palasīt, ko jūs pa šīm dienām esat sarakstījuši. Zinu, zinu, varētu jau mainīt datora atrašanās vietu, bet šī neapšaubāmi ir datoram vispiemērotākā vieta.
Šis birojs nav mans. Gluži dīvainā veidā vakar es ieguvu ne tikai pati savu biroju, bet arī vēl papildus aptuveni 550 kvadrātmetrus telpas. Bet man nez kāpēc negribas iet prom no šejienes.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tessera
2004-02-19 11:44 (saite)
Da nē, slēpjamies. Konspirācija, saprotiet. Jo kādu mums abiem zināmu kungu neesmu redzējusi kopš vakarvakara un man apnika veselu stundu celt klausuli un visiem ziņot, ka viņa nav, pretī uzklausot tādus smīnīgus "Ja? Nu labi, pasakiet, ka zvanīja Aivars, lai viņš izdomā.." Bet Lieliskā viņu grib (tā es izsecināju ar dedukcijas metodes palīdzību, uz galda pamanījusi faksu tipa: Esi cilvēks un, lūdzu, piezvani.. Ždu, ļubļu.. Bļin, cūka vecais, neslēpies!).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2004-02-19 16:19 (saite)
Jauks fakss, Lielisks! :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?