paaugstināta temperatūra - 213 (they have their life all figured out) [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

213 (they have their life all figured out) [16. Maijs 2019|17:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man laimīgi šķiet cilvēki, kas ģērbjas ļoti vienkārši.
man laimīgi šķiet cilvēki, kas nekrāso matus, nepārspīlē ar kosmētiku un vizuāli izskatās piezemēti.
man laimīgi šķiet jauni, precēti cilvēki.
man laimīgi šķiet jauni cilvēki ar bērniem.
man laimīgi šķiet cilvēki, kas daudz dodas pie dabas.
man laimīgi šķiet cilvēki, kam ir dārzs.
man laimīgi šķiet cilvēki, kas prot saģērbties atbilstoši laikapstākļiem - īpaši, ja viņiem mugurā ir tās, ko es saucu par "skandināvu jakām".
man laimīgi šķiet cilvēki, kas klausās klasisko mūziku vai džezu.
man laimīgi šķiet kopti cilvēki.
man laimīgi šķiet cilvēki, kas iet brančot.
man laimīgi šķiet cilvēki, kas prot skaisti nofotografēt savu vieglo (iespējams, dokumentālo) literatūru, kafijas tasi un ziedu vāzi.

es ticu tām dzīvēm, ko redzu instagramā. es esmu viegli ietekmējama, un mana pārliecība par to, ka arī es kādreiz būšu viens no šiem laimīgajiem cilvēkiem, nu jau vairs ne tikai krītas, bet tiek ar veseri dzīta zemē kā pālis. visi šie kvalitatīvajās drēbēs tērptie, pārgājienos ejošie, ģimenes veidojošie cilvēki manā prātā ir "viņi". kaut kas apskaužams, bet nesasniedzams. jo viņi, kā man šķiet, saprot dzīvi (have their life all figured out), viņiem ir mērķi, un viņi uz tiem iet. un pārāk neiespringst par jebko citu. tāpēc viņi ir skaisti un laimīgi.

es tikmēr izskatos kā pāķis, lai arī ko es uzvilktu, sapņoju par dārzu, bet esmu drausmīgs sliņķis, un pat nemēģinu mācīties sevi kopt. lūk, tā.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]elpa
Date:16. Maijs 2019 - 18:13
(Link)
Šobrīd man ir krāsoti mati, neesmu precējusies un neesmu bērnu māmiņa, un man reti padodas saģērbties atbilstoši laikapstākļiem. Un es esmu laimīga.

Bieži izskatos kā pāķis.

Sevis kopšana katram citādāka. :) Gan jau kaut kā tomēr sevi kop - varbūt netradicionālos veidos. Kā?
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:16. Maijs 2019 - 18:25
(Link)
tieši tādēļ es gribēju to visu pierakstīt - lai vērstu uzmanību uz to, cik vispār neko nepasakošas ir tās pazīmes, pēc kurām es vērtēju citu cilvēku laimi. ieraugot uz ielas cilvēku, kas drēgnā laikā nesalst, es uzreiz secinu, ka šis cilvēks saprot savu dzīvi. redzot jaunās ģimenes, man automātiski šķiet, ka viņi ir laimīgi un zina, ko grib.

un pāķiskums manā izpratnē ir nevis "izskatās kā no laukiem", bet "izskatās ieklīdis ne tur un pārāk ļoti mēģina izskatīties iederīgs".

man ir problēmas ar sevis kopšanu. es varu sevi palutināt, bet ne ilgstoši kopt, jo neviens man to nav mācījis, bet es pati īsti nesaprotu, no kura gala lai ķeras klāt. gan tīri vizuāli, gan iekšēji. vienīgais, ko es plānoju darīt lietas labā, ir atgriezties terapijā. jo laikā, kad uz to gāju, es jutos tā, it kā mācītos sevi kopt. :) kas patiesībā ir - mazāk pievērst uzmanību tam, kā man šķiet, ka man būtu jāizskatās.
[User Picture]
From:[info]elpa
Date:16. Maijs 2019 - 18:39
(Link)
man patīk, kā tas viss izklausās. ir labi.

palutināt der - tā arī ir kopšana. un arī pierakstīt šādus impulsus ir sevi kopt, piekopt. terapija arī izklausās vērtīgi un kopjoši.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:17. Maijs 2019 - 11:23
(Link)
es vienmēr protu runāt tā, ka izklausās labi. es vienmēr teorētiski zinu, kas jādara. tikai nekā nedaru. :) ai.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:16. Maijs 2019 - 21:21
(Link)
Vanity all is vanity
Un pašnoniecināsanu gan labāk pārtraukt
Laimīgi ir tie kas sevi mīl
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:17. Maijs 2019 - 11:24
(Link)
grūti sevi mīlēt, ja tas potenciālais mīlamais ir iesūnojis, slinks un nevarīgs. un ja tu nemāki tam iedot pa pakaļu tā, lai viņš pieceltos un sāktu kaut ko darīt. tā vietā sanāk viena vienīga zāģēšana. es esmu vardarbīgās attiecībās pati ar sevi.
[User Picture]
From:[info]banderlogs
Date:17. Maijs 2019 - 11:27
(Link)
ak, es šo saprotu tik labi. man arī ar to pašu ir problēmas, bet pēdējo nedēļu laikā sāku pamazām, lēnītēm sevi bikstīt un būt aktīvāka. bet grūti bezgala, tas ir kā atkarīgajam mest nost dzeršanu vai pīpēšanu, tikai manā gadījumā tā atkarība ir bijusi....slinkums.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:17. Maijs 2019 - 11:33
(Link)
es vēlu tev visas veiksmes un izturības! es esmu sapratusi, ka pati saviem spēkiem galā netikšu, tādēļ iekrāšu naudu un atgriezīšos terapijā. tie pāris mēneši, ko tajā esmu pavadījusi, ir vienīgie vairāku gadu garumā, kad esmu jutusies patiešām dzīva un ar virzību.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:17. Maijs 2019 - 15:53
(Link)
varbuut vardarbiigs ir pats uzskats, ka kaadam ir kaut kas jaadara vai jaadod kaadam pa pakalju. vaards ´slinks´ ir tukshais neseejs. to ir izdomaajushi vergtruri.
varbuut mainiit fokusu uz - kas sevi veel vareetu iepriecinaat, izklaideet, atslaabinaat. saakt jautaajoshas attieciibas - ok, tu necelies, un nedari, bet kas tevi interesee, kas tevi iepriecina, kaa mees veel vareetu iechillot, cik ilgi tu gribeetu paguleet. kaada buutu tava ideaalaa diena, ja tu buutu labi izguleejies. un tad saak naakt atbildes, kas var novest pie dziives mainiishanas, un skat, tu peekshnji attopies vietaa, kur tu visu laiku kaut ko dari aiz tiiras mezhoniigas intereses un nav pat drusku sevi jaapiespiezh.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:17. Maijs 2019 - 17:16
(Link)
paldies! tas izklausās pēc ļoti laba domu eksperimenta, ar ko paspēlēties, tā vietā, lai visu laiku uz sevi dusmotos. jāņem un jāpieraksta, jo prātā jau es it kā visu laiku lieliski zinu, kas jādara. tikai nez kāpēc nedarās.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:17. Maijs 2019 - 17:48
(Link)
+ Ja Tu juuti, ka nespeej uznemties atbildiibu par savu labklaajiibu, tad varbuut saac ar jautaajumu, kas vareetu paliidzeet to izdariit. un ja juuti, ka psih. vareetu, tad dod to sev. tas ir loti labs solis.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:17. Maijs 2019 - 23:40
(Link)
jā, terapeits ir mana vienīgā cerība. kopš pēdējās sesijas ir pagājis pusgads, un es šobrīd esmu tādā pašā miskastē kā pirms tam. tikai šajā piegājienā jāliek akcenti uz citām lietām.
[User Picture]
From:[info]restart
Date:17. Maijs 2019 - 09:10
(Link)
Man laimīgi šķiet cilvēki, kuri neaizraujas ar savu laimīgo mirkļu fotografēšanu.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:17. Maijs 2019 - 11:29
(Link)
man toties tajā kaut kas šķiet ļoti sirsnīgs. tev tik ļoti patīk atrasties šajā mirklī, ka tu to iemūžini. un padalies ar citiem, jo mirklis bijis tik brīnišķīgs, ka grūti paturēt pie sevis. es nekad neatceros izvilkt telefonu skaistos mirkļos - un pēc tam man ir bēdīgi, jo nav saglabāts nekas, ko pēc tam pārskatīt. bet atmiņa to tik ilgi un dzīvi nesaglabā.