paaugstināta temperatūra - 213 (they have their life all figured out) [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

213 (they have their life all figured out) [16. Maijs 2019|17:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:16. Maijs 2019 - 18:25
(Link)
tieši tādēļ es gribēju to visu pierakstīt - lai vērstu uzmanību uz to, cik vispār neko nepasakošas ir tās pazīmes, pēc kurām es vērtēju citu cilvēku laimi. ieraugot uz ielas cilvēku, kas drēgnā laikā nesalst, es uzreiz secinu, ka šis cilvēks saprot savu dzīvi. redzot jaunās ģimenes, man automātiski šķiet, ka viņi ir laimīgi un zina, ko grib.

un pāķiskums manā izpratnē ir nevis "izskatās kā no laukiem", bet "izskatās ieklīdis ne tur un pārāk ļoti mēģina izskatīties iederīgs".

man ir problēmas ar sevis kopšanu. es varu sevi palutināt, bet ne ilgstoši kopt, jo neviens man to nav mācījis, bet es pati īsti nesaprotu, no kura gala lai ķeras klāt. gan tīri vizuāli, gan iekšēji. vienīgais, ko es plānoju darīt lietas labā, ir atgriezties terapijā. jo laikā, kad uz to gāju, es jutos tā, it kā mācītos sevi kopt. :) kas patiesībā ir - mazāk pievērst uzmanību tam, kā man šķiet, ka man būtu jāizskatās.
[User Picture]
From:[info]elpa
Date:16. Maijs 2019 - 18:39
(Link)
man patīk, kā tas viss izklausās. ir labi.

palutināt der - tā arī ir kopšana. un arī pierakstīt šādus impulsus ir sevi kopt, piekopt. terapija arī izklausās vērtīgi un kopjoši.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:17. Maijs 2019 - 11:23
(Link)
es vienmēr protu runāt tā, ka izklausās labi. es vienmēr teorētiski zinu, kas jādara. tikai nekā nedaru. :) ai.