telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
Neuztrauktos par čupošanos mazpilsētas ielās, ja es legāli varētu sēdēt mājās(piem.lauzt līgumu darbā vai sazvanīt ĢĀ un melot par fake angīnu kas nav bijis vajadzīgs kopš 2007.gada). Tad es neredzētu, ka vecāki kopā ar bērniem iet šopingot, pieaugušie rindiņā vien ietu kafejnīcā, bērni bariņos pa pieci un vairāk klīstu no jaunogres uz ogres centru. Turpinātu izlikties,ka neredzu,ka augšējā stāva kaimiņš tresī dabstepu krēslas stundā un izmet sīkos pagalmā,kur tie skrubina suņu sačurātus akmentiņus un čiekuriņus un tad kāpj augšā aiztiekot margu nemazgātām rokām. Būvmateriālu veikalu šturmē arī bariņos. Kamēr tur tie gandrīz trīsdesmit vai cik covid pacienta kontaktpersonas plus viņu mājsaimniecībā dzīv. Personas teorētiski sēd mājās tagad....zinot manu pilsētu?NOOOOT.
Then again - sorry i even exist - bariņš uzklepo virsū,jo tas ir veids kā sajusties superior pandēmijas laikā. Tas bērns to atkārtos,neliks mutei priekšā roku kā viņa sencis, jo viņš domā, ka tā darīt ir vispareizāk,jo viņš ir The Paraugs. Bez ups vai oi. Intended.
Asv autobusa šoferis nomira,jo autobusā sieviete klepojot nelika priekšā roku. Un tādu gadījumu visur. Lv policistiem spļauj virsū covidioti.
P.s. Es savu ģimeni un draugus,kā jau godīgs pilsonis šais laikos,satieku virtuāli, pārtiku pasūtu internetā, darba devējs bija presēts,bet bez rezultātiem.
Lai tev laba diena Zivs kung,


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?