telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2019-12-29 11:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sapnī redzēju
Lai gan katru dienu redzu gaumīgus vizuālos impulsus, sapņos kaut jāda čerņa rādās. Redzēju tādu kā karu kosmosā, ar gaismiņām un lokveida trajektoriju. Ķipa raķešu karš,bet ne uz zemes vai tuvu tai. Tad es biju Grīziņkalnā netālu no lielās baznīcas un tur kauč kur notika grupas Labvēlīgais Tips koncerts vietā kur bija old metāla griežamie vārti kā kādreiz veikalos bija. kaut kādos 5os no rīta. Lieki teikt,ka man viņi besī, un kāpēc viņi sapnī dziedāja to Rammstein dziesmu Amerika?
Tad es nokļuvu pie mājām un gāju uz Ogres uni. Kluba hauze (tagad Rubīns) vietā bija tāds kā ēšanas iestādījums, līdzīgs Lido. Skatījos uz pankūku,kaulējos. Nopirku mazo suliņu un kaut ko ceptu. Ēšanas telpa izskatījās pagalam tumša,tāpēc ēdamo apēdu pie letes. Izgāju ārā un uzlīmēju uz afišu staba reklāmu 90to gadu stilā,šķībi,protams. Es laikam sapnī nodarbojos ar vietējās kultūras dzīves uzfrišināšanu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2019-12-29 11:56 (saite)
'klubs, kas manos laikos bija 'Hauze', tagad ir 'Rubīns', bet sapnī bija Lido līdzīga iestāde'?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nistagms
2019-12-29 11:59 (saite)
enivei, nesen piespiedu kārtā biju LT koncertā, viņi mierīgi varētu kaverot to Amerika dziesmu. spēlē viņi diezgan profesionāli, ik pa brīdim tekstos ir kaut kas interesants
(piem., "Sveic mani koki un puķes, un zāle
un pilošais saldējums
Bišu muižā sagaidīs mani iztikas minimums")

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]telefontubbie
2019-12-29 12:18 (saite)
Jup, sapnī tā nepārprotami bija kluba ieeja, bet iekšā bija ēstuve.
Ar to LT mūziku ir tā, ka dzirdu vienu dziesmu un vairs to negribās vairs nekad mūžā dzirdēt, man pat pjanā nešķiet diez ko asprātīgi tie teksti.Lai gan viņiem ir orķestris un atraktivitāte, neķeru to silly vaibu. Varbūt tāpēc, ka man vienmēr šķitis, ka Andris Freidenfelds varētu būt bijis labs aktieris, kurš sazin kāpēc iekāpis dīdžeja/mūziķa kurpēs.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?