Veselībai kaitīgs nav,bet katru dienu ēst neģeldētu tauku daudzuma dēļ. Taču būtībā,ja produkts tā izcelsmes valstī ir,iespējams,iegūts videi kaitīgos apstākļos vai pat ar organizētās noziedzības svētību,manā izpratnē tas ir arī kaitīgs pārtikas produkts,jo rada problēmas izcelsmes valstī. Līdzīgi ir ar Norvēģijas zivju fermu lašiem - tos baro ar Baltijas jūras treknajām zivīm,kas pārstrādātas granulās un barību zivīs piesārņojums netiek kontrolēts. Lasis it kā tauckains un gards, bet tas tauckainums nepavisam neveidojas dabīgi un komplektā ar kaitīgām vielām. Vispār daudz pārtikas,ko ražo industriālos apjomos, ir kaitīgs vai nu videi, lokālajiem cilvēkiem vai gala patērētāja veselībai. Jo vairāk uzzinu par pārtikas ražošanas procesiem,jo vairāk cenšos ēst savādāk.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: