telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2019-02-02 08:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Mariss Vētra - Spānija

datorspēļu kapātāji un sīči
Pamodos šorīt 5.50 no tā,ka augšējā stāva kaimiņi skaļi kapā datorspēli klasisko aka kko līdzīgu Counterstrike ar šaušanas un sprāgšanas skaņu efektiem un to fona white noise un protams divi mazi sīči ik pa laikam kaut ko klaigā. Pagājušoneďēļ to pašu kapāja pāri sešiem bet pirms sešiem no rīta tas ir drusku par traku. Atradušies cīruļi. Vnk wuuut kā senči viņiem tik agri ļauj kko tādu skaļi spēlēt, vai arī pats sīču sencis kapā spēlīti lai ignorētu bērnus?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chrono
2019-02-04 19:24 (saite)
Ir pieredzēts ka sīkais ceļas augšā piecos, lai uzspēlētu, jo tad vecāki guļ un nepiesienas, ka nedara ko citu. Es gan to nesaprotu, jo nekad neesmu spējis labprātīgi piecelties pirms deviņiem un pat spēļu spēlēšana sīcības gados mani nespētu piedabūt augšā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2019-02-05 23:12 (saite)
Hah, kas tad geimeriem vispār ir miegs (tikko atcerējos savu studentu komunalkas kaimiņu) :D Laikam spēlmaņi gatavi jebkurā stundā spēlēt, tas parasti pāriet, bet dažreiz arī krieeetni ieilgst un pārtop dīvainos diennakts režīmos.
Vienkārši "nelīmējas kopā" tas, ka augšējā stāvā dzīvoklim jābūt tikpat mazam - ka tur teorētiski jābūt vienai dzīvojamai istabai, kurā vienlaikus ir gan sīči, gan to radītāji, kuriem laikam pilnīgi vienalga, kas ko cikos spēlē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?