telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2018-10-07 11:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
prognoze vs rezultāti
Vēlēšanās īpaši daudz pārsteigumus nesagaidīju, daudz kas notika tā, kā paredzēju. Rezultāti mani neiepriecina, jo ļoti daudzi, izrādās, dročī ap Zīgerista banāniem un autoritāri-fašistiskām idejām (apklusināt presi,sēdināt viens otru cietumā,grozīt Satversmi pa labi un pa kreisi u.t.t.).
Tad, lai nebūtu kādam iespaids, ka es arī esmu Zīgerista banānu piekritējs vai autoritāri-fašistiskais Hitlers, godīgi pasaku, ka balsoju par 13.sarakstu (JV), jo neesmu labēji-labējs vai kreisi kreiss uzskatos un ārlietas+iekšlietas netiek kārtotas ar skaļiem saukļiem un jandāliņiem, bet konstruktīvi strādājot pie likumprojektiem (es domāju, ka juridiskajā komisijā Judins patiešām "rubī fišku", taču kopumā man nav personāliju simpātijas. Balsojumi kopā, pieturēšanās pie pozīcijām, nesvaidīšanās - tas rosināja uzticēšanos). Savu izvēli nenožēloju arī iepriekšējās vēlēšanās un domāju, ka nenožēlošu arī tagad.

Nedaudz par rezultātiem, iepriekš mēģināju prognozēt rezultātus. Daudz ko paredzēju iepriekš. http://klab.lv/users/telefontubbie/63738.html

Piepildījās, ka S noraus 20% (tagad nav visas balsis saskaitītas, bet tie 19% ar kaut ko noapaļojot skaitās 20%) un ka LKS atņems S dažus procentus (tie bija 3 vai 4 %)

Diemžēl neparedzēju, ka KPVLV lohu būs vairāk par 10% (biju paģērējusi 9%), ZZS vēžus diezgan precīzi uzminēju 9%,

Paģērējums vai JKP atņēma NA balsis? Noteikti jā. Taču citām partijām arī, domāju, ka tie, kas iepriekš balsoja par ZZS vai V, šogad nobalsoja par JKP (lielākoties pencionāri).

Procentuāli nebiju paredzējusi Par popularitāti, likās, ka nevar būt, ka kāds balsos par partiju, kur spieto Vienotības vecie vēži un Repšes Rigvir rēgi. Kā arī nepaģērēju, ka Vienotības kritums būs stipri lielāks par 5%, veseli padsmit procenti), jo cilvēku vilkme pēc Zīgeristu banāniem izrādās ļoti spēcīga.

Biju paredzējusi rekordzemu aktivitāti!!! Ziņās rakstītie 54,51% ir drusciņ vairāk par manis nosauktajiem 53%-ar kaut ko. ES ESMU GAIŠREĢIS, nu labi, joks, vienkārši saprotu, kas notiek ar cilvēku spriestspēju lielā informācijas pārbagātībā un kāds ir viedtālruņu efekts uz cilvēku lasīšanas paradumiem ^_^ .

Kas būs ar koalīcijas veidošanu?
Sūdīgi, tur būs ļoti daudz kašķi un skandāli, partijām būs ļoti grūti par kaut ko vienoties un strādāt kopā, pārāk daudz uz personālijām bāzētu cilvēku kopa nav komandas cilvēki.
Slikākais scenārijs, protams, būtu KPV+S+ZZS vai kāds cits velns vai ārkārtas vēlēšanas (ja Vējonis atdosies Kremļa vēlmēm), kur aizvilktos tikai S + KPV atbalstītāji un tad rastos jauna, autoritāri-fašistiska -STĀNA.

Vēl paģēru, ka notiks tā, ja KPV dabūs kaut kādus ministru portfeļus, viņi savas nekompetences dēļ sapurgās vienu,otru trešo lietu, tad viņiem būs neuzticības balsojumi un tad par ministriem tiks prātīgāki ļaudis un basically KPV varēs balsojumos smirdēt kopā ar S, noraujot demokrātisku lēmumu attīstību, jo viņi savu partiju stutē tikai uz "IBUMETINC PA DIVSDEVIŅI CENTI" un "LIKVIDĒT VALSTS TELEVEZIJ un SPRIŅGI" un "2,5 MILJONUS IEDZĪVOTĀJU 2050.GADĀ", kas nozīmē, ka viņi neatbalsta šķirt sievu sitējus un grib turpināt nelabvēlīgo ģimeņu bērnu vairošanos, kuri agri vai vēlu nonāk bērnu namos. Vai varbūt vienkārši viņi ies uz veikaliem un Drogām caurdurt visas prezervatīvu paciņas un aptiekās nobēdzināt visas kontracepcijas tabletes.
oh, well, es no tā vēža KPVLV varētu sagaidīt tikai to, ka viņi izplatīs pensionāros heitu uz komunistčekistiem un tad viņi uz ielām kausies ar slotām un apmirs vēl ātrāk, nekā tagad mirst.

P.S.
Lielais jautājums ir patiesībā par JKP - vai viņi atmetīs tēzi "visus iemest cietumā" un ir spējīgi koncentrēties arī uz citiem jautājumiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?