telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
Pirmkārt, PAR partijas valde, pieņem lielos ziedojumus no cilvēkiem (piemēram, Pauls Daudzbergs šogad jūlijā), kas lielas naudas dabū ar ofšoru firmu starpniecību. KNAB.lv kā uz delnas viss.
Tad seko atsevišķas personālijas - Antonova čoms Bondars (kāda jēga kandidēt,ja esi strādājis ļoti apšaubāmas reputācijas uzņēmumā?), Ainita Kamša, kas darbojās Rigvir naudas un Repšes gādībā (Einars Repše reputācijā ir tas pats, kas NEGODmanis), tad kaut kāds 1990.g. dzimis Egīls ar četrām vieglajām automašīnām (lai gan strādā uzņēmumā, kur vajadzīgas smagās automašīnas), Juris Pūce - viens no vairākiem Repšes interešu funkcionāriem. Ak, varētu uzskaitīt vēl, bet lolnauverc....Lielā vilcienā - kaut kādā mērā tā ir Repšes interešu lobija partija. Var jau izsvītrot čupu neliešu no kāda novada, bet tas to kopējo partijas "mašinēriju" nemainītu.

Reģionu apvienību grūti komentēt,jo tur ideoloģija vispār nekāda.Piemēram, esošais deputāts Šics bija viens no oligarhu paijātājiem oligarhu PIK. Tāpat tai partijā ir nepiedodami savecējuši kandidāti - no 114 kandidātiem 46(!) ir vecāki par 51 gadu. Penčiki, yo. Dažs labs ziedotājs, arī maigi sakot, bezreputācijas. Taču negribu daudz komentēt, jo es domāju, ka šamie diez vai pārpļaus tos 5% šoreiz.

heeei nu, ir par ko balsot, ja tiešām paņem priekšā sarakstus un izpēti, kas ir kas (cvk.lv+Knab.lv+google+soctīkli), katrā partijā ir kāds, par ko nobalsot, neskatoties uz partijas ideoloģisko vai naudas smelšanas virzienu. Vienkārši jāiet un jābalso tā, lai pēc tam pašam sirdsapziņa nebūtu. Ir cilvēki, kas vēl nav saindējušies ar naudu (shēmošanu),nepinās ar ofšoristiem, netaisa skandālus, nebūvē mājas kāpu zonā, pēc valodu prasmēm nav Slakteris v.2 u.t.t.

Ārieši (nac.konservi) vienmēr bijis polarizācijas projekts PCTVL/SC/LKS. Nebūtu polarizācijas, vesti.lv nebūtu par ko rakstīt un TV ko rādīt, un tad arī attiecīgām "atgriežiet atpakaļ PSRS" partijām nebūtu tik augsti reitingi. Polarizācijas projektu mērķis ir ik pa laikam uztaisīt kādu acīmredzamu skandālu skandāla pēc, lai Krievijas prese varētu sūdzēties starptautiskā mērogā un Briselē nonāktu Mamikini un Ždanokas. Vienkārši lai varētu pasūdzēties. :) Tā āriešu niša varēja būt savādāka, bet visu sabojāja liela nauda, as usual, tā īsā spirāle nekad nebeidzas. :D



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?