telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
Tās, kur dzelteni uzraksti kirilicā 'bezmaksas problēmas' par stadionu-graustu, bedraino asfaltu,avāriju krustojumu un aizaugušajiem bērnu laukumiņiem, tās jā. Katrā gadījumā tas nebija par velofašššššistu tēmu, bet par Rīgas pašvaldībai piederošām zemēm(pēc kadastrs.lv datiem),kas stāv pilnīgi tādas pašas kā 90tajos gados. :D

Tur jau tas āķis, ka Ķengaragā promenāde ir forša un cool, bet Krasta rajons ir tāds kā melnais caurums, kur viss beidzas,nogriezts ar nazi.
Krasta rajons sākas no Dienvidu tilta un beidzas pie Rēznas ielas (tramvaju depo), kur beidzas 9stāvenes.
Ir jauns asfalts paralēli Dienvidu tiltam,bet tas ir NECIK saistīts ar to promenādi, jo radās vienlaicīgi ar D-tiltu, pirms promenādes.Vietējie to zina, bet cilvēki, kas nedzīvo Krasta rajonā maldīgi domā, ka tas ir Ušakova sazin-kāds nopelns un veloceliņa pagarinājums. Grāpju pussala,kas varētu būt promenādes pagarinājums (jo vienīgā īstā zaļā zona) vienkārši slīkst divlitrenēs,jo tur nav neviena konteinera.

Maskavas ielu Maskačkas posmā, pieļauju, atstās tādu, kāda tā ir. Tur dzīvo relatīvi maz "slaucamā" elektorāta, tāpēc tur nākotnē nespēju paģērēt pozitīvas pārmaiņas.

Karoče, man besī ne tikai Ušakovs,bet globālāka nespēja saredzēt Rīgas mazos rajonus, kuros tomēr dzīvo tūkstošiem cilvēku.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?