telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2016-09-28 22:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dažos teikumos par nesvarīgo
Šis vakars ir pirmais īstais rudenīgais vakars, jo bija knapi nojaušama migla virs salu tilta un trūdoša, sen neostīta smarža.Gribējās jau aizriteņot uz Šķirotavu paklausīties čukčukbāņus,bet somā šķindēja alus un desa,kuru saprāts gribēja pēc iespējas ātrāk nogādāt puncī un ledusskapī.
***
Vakar biju ekskursijā uz Vecmīlgrāvi. Ar Raynell nopirkām litru sidra (lai būtu tuvāk Vecmīlgrāvja realitātei) un devāmies uz Laivenieku ielas pusi, kur atrodas Rīgas viens no bumsi-bum-bum-pizģets objektiem jeb Neste/Statoil naftas termināls, kam blakus ir titty-shaped minerālmēslu glabātuve. Ak jā, par to minerālmēslu glabātuvi presē tagad ir aizdomīgs klusums, vēl pirms gadiem trim bija gari raksti IRā, SestDienā un Latvijas avīzē u.c. drukātajos medijos.
Uz sētas bija apmēram 8 dažādu veidu aizliegumu zīmes, tai skaitā fotografēšanas aizlieguma zīmes. Enīvej,ko nu tur fočēt, ja jau objekts daļēji bija nofočējies no 9stāvenes jumta vizītes kopā ar Disfigurator tālajā 2013.gadā? :D
Aizgājām piesēst pie Vecdaugavas līcīša. Tur atmosfērīgi. Plus, fonā visu laiku skan kravas vilcieni un citi agregāti. Industriālas skaņas ar skatu uz tādu kā dabas stūrīti? y not.
P.S.
Biju arī Kaijas zivju fabrikas ēdnīcā. Tā vieta ir 95% Soviet autentika!!Atlantijas iela 7, welcome visiem adventure-time-istiem. Pusdienlaikā visas iespējas!
***
Ak jā, biju uz Helēnas Kozlovas koncertu. Vot, lai nožēlo tie, kam patīk Helēnas zemā balss - viņai mūzikas ritmiņu piesita dejotāja ar stepa kurpēm plus, vienu vai divus skaņdarbus palīdzēja veidot Nabaklab šaurajā koncerttelpā esošie cilvēki. Kruta!! Ar minimāliem līdzekļiem maximāls efekts!
D.ierēca, ka ja pirmajā rindā kā klausītājs stāv Šubrovskis un Joņevs, tā ir koncertu kvalitātes zīme "būs labi". :D
***
Ledusskapī vēl aizvien stāv eos nestā melone. Derētu šovakar norīt pusi no puses. Tā kā vakariņās ēdu desmaizes ar alu, tā melone varētu būt balanss.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]eos
2016-09-28 23:38 (saite)
Šis vakars bija ideāls, lai iemēģinātu lietussarga izturību un secinātu, ka vajag lielāku lietussargu. Tev ir lietussargs?

ps.

briesmīgi. Es Tev taisījos nest moku rīt, ja Tu dzēri vīnu+alu jau šonedēļ, tad labāk nevajag?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2016-09-28 23:48 (saite)
Kaut kāds lietussargs jau ir mājās. Vairāk gan lietoju lietusmēteļa kapuci.
Labāk nez auzu cepumus pie tējas. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eos
2016-09-28 23:49 (saite)
Ak, tā. tad man savam mētelim arī jāpiemontē kapuce un būs labi.

Labi, sarunāts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2016-09-29 19:25 (saite)
kādā citā koncertā ir gadījies redzēt tādu kvalitātes zīmi kā dejojošu Andžonu

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?