telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2015-02-11 12:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Manta - suņi seko

tie, cilvēki man pretī part 6
Pāris. Meitene apmēram manā vecumā. Viņai uz sejas ir vairāk kosmētikas nekā centrāltirgus pārdevējām. Man liekas, ka tas puisis meitenei ir piešķīris mīļvārdiņu "ķēmarausis". Katru reizi, kad viņš ar viņu skūpstās un notrauš no sejas vairākus milimetrus tonālā krēma un sarkanas lūpukrāsas, viņš viņai pie auss dudina "ķēmarausi,notīri vienreiz to špakteli, no sevis un no manis arī, davai?"
- - -
Viņš totāli izskatās pēc slavenākā fotorobota, kāds jebkad izlīmēts Rīgas mikrorajonos. Es domāju, ka viņam varētu būt interesanta dzīve, jo varu derēt, ka tieši to pašu padomā vairāki desmiti/simti cilvēku, kam viņš katru otro dienu paiet garām pārbāztā supermārketā un kāds no viņiem paziņo "es redzēju".
- - -
Viņš ir atpazīstams fotogrāfs. Viņam kaklā ir Nikons vai Kanons.
a)viņš visur nēsā fotoaparātu, baidoties, ka kaut ko var nenofotografēt īstajā brīdī
b)viņš ar fotoaparātu kaklā pasvītro "es ir strādāt, es ir fotografēt, es ir grāfs"
c)viņš vienkārši ir aizmirsis novilkt savu darba "formu". Nu tā kā automehāniķi ar smulīgām, stingrām rokām pēc darba, bet bez pleķaina kombinezona mugurā.
- - -
Čigānu valoda, saprotiet, tā ir valoda, kura sastāv no vismaz 4 valodām.
- - -
Viņš izvēlas čipsus tik bieži, ka man ir aizdomas, ka viņš nezina, kur un kā aug kartupeļi. Varbūt viņš nekad nav redzējis kartupeļu dobes. Varbūt viņš ir pieskāries kolorādo vabolei un kopš tā laika neēd kartupeļus, tikai čipsus.
- - -
Sunītim nekad nav silti. Viņš trīc saimnieka jakā. Viņš trīc bez saimnieka jakas. Viņš trīc grozā. Viņš trīc ratos. Viņš trīc uz grīdas.
- - -
Viņa ir mans boss. Viņa brauc ar velosipēdu. Latvijā bosi nebrauc ar mersedesiem, bet ar divriteņiem.
- - -
"Esi saaukstējies" - tieši tāds uzraksts parādās čekā, nopērkot kaut kādu zāļu tēju. Vienkārši 'esi saaukstējies'. Kāds cilvēks lasīs un sāks domāt, vai tik patiešām nav saaukstējies.
- - -
Es redzu vairāk cietumnieku tetovējumus nekā glītos tetovējumus. Uz pirkstiem tie ir tik izsmērēti un izplūduši, kā to cilvēku apziņa.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fledermause
2015-02-11 15:44 (saite)
es rakstītu vārdu ķēmrausis, bez a. Bet var jau arī tā. Tik parunāties sagribējās. Dzīve gara, paspēs vēl izšpaktelēties. Kur tik skumji secinājumi rodās? Kur tas skatu leņķis?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?