atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:20 pm: Es pēkšņi aptvēru no kurienes nāk tās Rīgas sabiedriskā transporta sejas - viņas jaunībā ir bijušas resting bitch face (jeb, kā teica mans ārzemji draugs - neutral cold faces). Tā kā, meitenes, vairāk smaidiet, un viss būs labi!

Comments

From:[info]otrkart
Date:October 20th, 2017 - 03:19 pm
(Link)
Senā sarunā radās teorija, ka vecam cilvēkam ir tāda seja, kādu viņš dzīves laikā ir nopelnījis.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:October 20th, 2017 - 04:16 pm
(Link)
tā sejas pamatizteiksme tiešām ir specifiska valstij. es savu LV seju vairs neatceros (varbūt represēju, haha), bet skaidri zinu, ka dzīvojot anglofōnajās zemēs, mana pamatizteiksme bija tāda pati kā vietējiem - viegls, labvēlīgs smaids. toties dzīvojot holandē, apmēram pusgada laikā asimilējos uz diezgan akmenscietu seju ar 'ik heb haast!' (es steidzos) pazīmēm.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:October 20th, 2017 - 04:52 pm
(Link)
Jā man arī ārzemēs seja ir laipna, LV citreiz jūtos mazliet debīla, kā apdirsusies. Bet pa vasaru gandrīz atgāja atpakaļ uz resting bitch.
Par specifiku piekrītu, izņemot, tās sejas ir raksturīgas visam postpadomju blokam, ieskaitot čehiju, poliju. Igaunijā mazāk.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:October 20th, 2017 - 06:18 pm
(Link)
jā, piekrītu, kad es ar savu laipno seju staigāju holandē vai citur, kur tas nav pieņemts, tad man liekas, ka cilvēki domā, ka es esmu kaut kāda naiva un bišķīt garīgi atpalikusi.

no otras puses, atceros, ka asv, kad mani dažkārt nomāca mizantropija, mēdzu autobusā no rītiem braukt nīgra un neatsmaidīt pretī nejauša acu kontakta gadījumā. varēja redzēt, cik ļoti salecās nelaimīgais līdzcilvēks tik psihopātisku sociālo normu pārkāpšanu piedzīvojot.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:October 20th, 2017 - 09:37 pm
(Link)
Yes yes man ir tieši tāda pati pieredze ASV
[User Picture]
From:[info]teja
Date:October 20th, 2017 - 11:20 pm
(Link)
Es īstenībā nemaz nebiju aizdomājusies šito par Holandi, lai arī tur tusēju diezgan daudz pēdējo piecgadi, bet jā, ir akmenscietas, bet nevis kā austrumeiropā, bet citādākas, tādas pašapzinīgas un paštaisnas, bet bez bēdām vai agresijas
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:October 21st, 2017 - 01:19 pm
(Link)
jā, tev taisnība. liekas, ka austrumeiropā nesmaida, jo nav par ko smaidīt, kamēr holandē nesmaida, jo tevis dēļ jau neies smaidīt. ha, kas par antropoloģiju!
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:October 20th, 2017 - 10:55 pm
(Link)
kā tu uzdrīksties aizrādīt sievietēm, kā viņām izskatīties?
[User Picture]
From:[info]teja
Date:October 20th, 2017 - 11:18 pm
(Link)
Nu, nu, kas tad nu tagad nāks ārā, kāda sāpīte?
Powered by Sviesta Ciba